Maja Nilsson Lindelöf

Vilken magisk helg jag har haft. Efter mörkret kommer ju alltid ljuset och i fredags efter en lunch med vänner och en dag på stan kom jag hem till lägenheten, tände ljus och packade upp den italienska maten jag hade köpt på affären. Och strax därefter kom Victors familj och Tove hem hit för att äta mat och titta på fotboll, dricka bubbel och umgås. Den lägenheten jag hade känt mig så ensam i dagen innan var helt plötsligt full med människor som både jag älskar och dom mig tillbaka.

Igår gick vi alla på stan och julshoppade lite, åt lunch, strosade, stanna för ett glas vin här och där och bara va. Älskar såna dagar och dom sker alldeles för sällan. Åh så mysigt det var.

Och sen svirade vi om och tog oss till Asian Post Office innan det blev en kväll med dans och shots. Det var länge sen jag hade så roligt. Idag blir det vatten och McDonalds och Victor kommer hem hit snart på lite fika. Hans bröder och mamma är här så nu blir det mys resten av dagen, svärmor bakar chokladtårta och på tvn spelas reprisen av Idol.

5 kommentarer

  1. Efter mörkret kommer alltid ljuset, vad vackert du skriver och det stämmer så bra😊

  2. Åh jag är så nyfiken på outfiten! Så himla snygg och jag skulle så gärna vilja veta vart allt kommer ifrån, allt från klänningen till skorna till kappan! Kappan ser så fin ut då den inte alls ser ”klumpig” ut som jag själv tycker kappor kan se ut ibland, utan den ser ut att hänga väldigt fint!! ❤️❤️ Massa kramar

  3. Hej Maja! Som den Guden du är inom mode tänkte jag fråga dig om tips! Behöver snygga skor att ha när man ska ut en kväll med vännerna eller till krogen, har verkligen tomt på sånna hemma och skulle uppskatta lite tips! Är själv 180cm lång och är inte jättebekväm i klackar då jag tänker att jag blir en gående flaggstång 😉 Du hör, tips och idéer behövs! KRAM

Skriv en komentar