Maja Nilsson Lindelöf

Så har vi installerat oss i Stockholm och det slog mig att det blir vår första höst här, så himla mysigt. I England blir det ju inte alls lika mörkt så jag tycker faktiskt att det är lite mysigt att det så snabbt blir mörkt och att man kan tända ljus överallt. Victors lillebror följde med oss hit idag så han har underlättat hela min dag, vi gjorde ärenden och jag hann packa upp och fixa medan Teddan lekte med honom.

Imorgon väntar fotografering och intervju så nu ska jag ladda upp med en dusch och lite skönhet. Och en fräsch och energifylld middag.

9 kommentarer

  1. Maja! Jag brukar inte kommentera, men känner nu att jag vill ge dig positiv feedback. Du och din man (den lilla del som allmänheten får ta del av) är sådana bra föredömen för hur en modern relation bör vara. Sättet som ni respekterar, hyllar, stöttar, lyssnar, förstår, hjälper varandra samtidigt som ni på varsitt håll var två superkarriärer är SÅ inspirerande och glädjande. Inget förhållande är perfekt men ni verkar vara ett grymt team och du en grym fru (och han en superman). Att ni dessutom verkar ha hittat varandra ännu mer efter TL föddes och i era roller som föräldrar är extremt härligt att läsa. Att du delar med dig så öppet om alla dina känslor (även om jag förstår att det inte den helt privata sidan av dig) är föredömligt och får mig att våga och vilja prata om mina egna känslor. Att det dessutom verkar som att din man är förstående och inlyssnande i detta är föredömligt och något som fler män borde ta efter (generellt har de lite svårt med det känslomässiga och att prata om det)! Så ALL cred till er, tack för att du visar vägen i hur den moderna kvinnan kan vara, att våga ta plats, våga känna och prata om det och samtidigt vara en super glammig mamma i alla de sidor som kommer med mammarollen. Du känns så genuin och äkta (och din och Vs relation likaså) i en värld där vi ständigt försöker visa upp en ”fin” yta, men där du är en lysande stjärna i att visa upp verklighetens alla sidor på ett inspirerande sätt! Stor kram till dig!

  2. Önskar att vi var bästa vänner för det är precis en sån människa som dig jag hade behövt för att ta mig igenom att precis ha blivit lämnad av den mannen jag trodde jag skulle gifta mig med nästa år. Tankar energi härinne <3

Skriv en komentar