Maja Nilsson Lindelöf

Jag började ju fredagen med att flyga till Sverige, tog mig till Västerås och välkomnades av en städad lägenhet och nybäddad säng. Och i kylen hittade jag matlådor som min svärmor hade gjort till oss, tillochmed Ted Louie fick pannbiff med potatismos. Snacka om att vi är bortskämda.

Vi hann vara hemma någon timme innan mamma hämtade upp oss och jag fick se deras ny radhus innan det väntade släktkalas i Hökåsen hos min moster. Jag har inga bilder från kvällen med Ted Louie var överlycklig över att få leka med sina sysslingar och när han sov för natten sjöng resten av oss med till både Kristina från Duvemål och Carola. En väldigt fin kväll. Igår mötte vi upp svärmor och tog oss ut på en promenad i kylan.

Sen åt vi lunch hela Victors familj på Gränden i stan, och det blev pusskalas.

På kvällen väntade middag hos mamma och Stefan, blev serverad varmröktlax med hjortronsås, jag tackar jag. Mums så gott det var. Vi sov över och jag fick sova ända till nio imorse medan Teddan härjade med mamma i köket.

Och imorse kom Victors bror Alex och svärmor och hämtade upp oss och vi åkte och lämnade lappar på lite hus vi är sugna på i Västerås. Med lite tur går någon i tanken att sälja och kanske ringer oss. Hoppas!

Sen blev det hem till svärmor för att äta pizza till lunch, titta på fotboll och..

Fika!

Och nu kom vi precis hem, Ted Louie sover och jag sitter här och skriver till er. Jag har en intervju att gå igenom och lite mail att fixa, sen blir det en lång dusch så att man blir människa igen. Och vid nio ska jag ligga i sängen har jag bestämt mig för. Imorgon åker vi till Stockholm men först ska jag packa ner flera lådor med julpynt som ska postas till England. Äntligen får jag en riktig jul med mina tomtar och jullakan.

9 kommentarer

  1. Hej fineste Maja! Har et spørsmål til neste Q&A: hvordan ser en typisk svensk/Nilsson Lindelöf-jul ut? Hva blir eventuelt annerledes når dere feirer i England? Hvilke tradisjoner har dere vokst opp med og ønsker å videreføre til Ted Louie, og eventuelt hvilke nye? Kos dere masse i Västerås! Klem ❤️

  2. Jag tänkte på dig idag Maja. På alla oss som har en komplicerad relation till vår pappa. Idag blir det så tydligt. Kram <3

  3. Hej Maja!
    Ingen aning om vilka områden ni är intresserad av i Västerås men min mamma ska sälja sitt hus på Hamre. Inte sjötomt men nära framnäs och tegeludden, stort hus och stor tomt.

    Förresten, ÄLSKAR dina sociala kanaler. Inne hos dig upplever jag en äkthet🥰 Tyvärr kan vissa andra kanaler ge mig komplex och ångest men hos dig är det mysigt och äkta. Uppskattar att du skriver och berättar om när livet är lite tuffare också! Jag känner ju inte dig men upplever att du har hittat en fin balans sedan Teddan och unnar dig verkligen det❤️ Kram!

    • Men åh då håller vi utkik på hemnet! <3 Victor proppsar på sjötomt dock medan jag är nöjd om man bara har nära till vattnet he he. Och taaack för dina fina ord, herregud så glad jag blir <3 Stor kram

  4. Hej! Ni kan inte tänka er kvicksund? Finns många fina hus ute nu och tomter likaså! Kan ju vara en idé om ni är villiga att pendla ca 20-30 min

Skriv en komentar