Maja Nilsson Lindelöf

God kväll <3.

Jag spenderade min eftermiddag med Victor och fyllde på med kärlek. Jag känner mig lite som ett vrak just nu och känner mig svag så jag behövde ligga i en stor famn och gråta när Ted Louie somnade för natten. Han åkte precis men det gör ingenting för hjärtat känns tio kilo lättare nu ändå. Längtar tills imorgonkväll när han kommer hem igen efter nästan två veckor ifrån varandra. Nu har vi landat i Stockholm igen som ni förstår och det blir en tidig kväll. Jobbiga känslor gör ju att man blir helt dränerad så jag tänkte ladda om med mycket sömn. Sorry för dålig energi, men just nu så är livet bara så.

19 kommentarer

 1. Du behöver inte be om ursäkt för ”dålig energi”, det är ju just detta som gör din blogg äkta. Och att du skriver hur det är och hur du mår just nu skapar ingen dålig energi heller för den delen. Hoppas du snart mår bättre! Tror som du skrev att just sömn nog är en av de viktigaste sakerna för att kunna må bättre! Kram ❤️

 2. Du är är en så stark och inspirerande mamma och person. Kämpa på fina Maja, snart känns allt toppen igen❤️🌟

 3. Ibland är det jobbigt och det måste man låta det vara också! Man kan inte vara på topp all day every day! Du är en kämpe och alltid en insperation<3
  Kramar

 4. Du behöver absolut inte be om ursäkt finaste Maja ❤️ Hoppas morgondagen blir bättre och att du mår bättre snart! Kram

 5. Ja dessa explosioner av känslor som gör oss människor helt matta. Men som du säkert vet så är de känslorna man har just nu de är inte här för att stanna utan de försvinner. Vi är ju inte våra känslor för när just denna känslan försvinner är ju vi(du) fortfarande kvar. Nu ska jag sluta dravla och önska dig Godnatt

 6. Förstår helt hur du känner. Har känt mig så nere senaste veckan och insåg inte problemet förrän mamma sa ”du mår ju alltid så här vid den här tiden”, det kan helt enkelt vara extra jobbigt nu när säsongerna ändras och ibland får man bara låta det vara jobbigt och gråta ut till folk man älskar. Ta hand om dig

 7. Det är sjukt skönt att läsa en blogg där allt inte är helt jävla perfekt hela tiden. Be inte om ursäkt. Jag tackar.

 8. Fina Maja, känner samma som dig just nu och vill bara säga att när du skriver och berättar om ditt mående gör det att jag känner mig mindre ensam. Livet är svårt ibland, men man får liksom njuta av de bra stunderna extra mycket i dessa perioderna<3 Kram!

 9. Jag tycker inte alls att du ska be om ursäkt för dålig energi. Jag blir snarare glad av att du även delar med dig när livet inte bara är toppen, här inne är det ärligt och det gillar jag. Missförstå mig inte, jag blir så klart inte glad av ATT du mår dåligt, är ledsen eller har låg energi<3 Hoppas det vänder snart och att du får lite tid med hela din familj. Kram på dig!

 10. Hej Maja!
  Jag försökte hitta en mejl till dig men får kommentera istället och hoppas att du eller/och alla underbara läsare kan hjälpa mig.

  Jag och min sambo har snart varit tillsammans i 2 år. Underbart men samtidigt lärorikt och utmanande i vissa stunder. Men i början av sommaren började jag känna att mina känslor svalnat och att det inte känts som innan från mitt håll. Vi levde på som vanligt och bråkade/tjafasade en del om vardaliga saker. Jag sa ingenting direkt förens nu i höstas om hur jag kände. Vi har pratat och pratat om allt och hur vi känner, samtidigt har jag gjort slut 2-3 gånger men vi faller tillbaka till vardagen o varann igen. Då vi bor 40 mil ifrån släkt och närmsta vänner är det även svårt att ta ett break och bo själv då vi pluggar o jobbar där vi bor nu. Vi är olika som personer och prioriterar olika saker, tex vid träning och kost och vardagen. Vi var fortfarande roligt ihop men jag vet inte vad jag ska göra.

  Jag har lyssnat igenom gamla poddavsnitt för att få råd om hur man ska tänka och självklart pratat med vänner o familj. Hur vet man att det är värt att fortsätta kämpa och när är det dags att gå åt varsitt håll? Hoppas verkligen du har några kloka råd eller tankar om detta.
  Detta är mitt första riktiga förhållande kan tilläggas.

  Kramar ifrån en kluven 22åring ❤

 11. Hej Maja!
  Kanske fel inlägg att kommentera under men jag undrar om du skulle kunna tipsa om fina vinterskor och jackor som man kan ha nu i höst/vinter. Letar som en galning men hittar inget som faller mig i smaken. Vill ha något som håller flera säsonger som inte bara är en trend i dagsläget.

  Kram på dig, du är bäst

 12. Fina fina maja❤️ Din transparens i bloggen är en av alla miljoner saker som gör att man älskar att följa dig. No need to apologize!

 13. En styrkekram! Klart man ska få ha dålig energi. Inspireras av att du vågar skriva det öppet. Som någon annan skrev så är det därför din blogg är så äkta <3 <3 <3 KRAM

 14. Ibland är det så, och det är okej <3 Hoppas det känns bättre snart <3 Stor kram

Skriv en komentar