Maja Nilsson Lindelöf

Söndag och en ny vecka väntar! En något hektisk för mig och ibland kan jag bli lite stressad redan innan saker och ting ens sker vilket är dumt, jag menar tar man bara ett stort andetag och ser saker och ting positivt så blir det ju oftast bra. Dessutom är i princip allt jag har framför mig roliga saker.

Hur som, Victor har två matcher så han är borta en del, det är en stor match imorgon och vi har några vänner över så jag ska förhoppningvis gå på matchen med gänget. En tjejkompis och jag ska på middag och modevisning på onsdag och jag har en del jobb som ska fixas. Och på torsdag flyger jag och Ted Louie till Köpenhamn! Där möter min svärmor upp oss och hela fredagen jobbar jag med Loréal medan svärmor och min mamma utforskar Köpenhamn och är barnvakter. SEN så tar jag helg och vi ska mysa hela lördagen i Köpenhamn, åh så mysigt med en tjejhelg. Efter det är de landslagssamling så vi åker direkt till Sverige efter helgen. Jag får se hur jag lägger upp min resa den här gången, en del av mig funderar på att bara placera mig i Västerås och eventuellt åka till Stockholm över dagen för att hälsa på vänner och liknande. Jag får se. Jag får dåligt samvete och ångest oavsett vilket beslut jag tar så det spelar ingen roll menar.

Jag är iallafall taggad på närmsta tiden, och jag älskar kombon i mitt liv. Ena veckan är det lugn och ro, vi tittar på Bytt är Bytt på kvällarna, äter tacos och spenderar dagarna med att organisera eller göra absolut ingenting. Och andra veckan väntar stormatch, modevisning och fotografering i Köpenhamn. Tacksam över att jag fick just det här livet, ett liv som passar mig helt perfekt.

1 kommentar

  1. Hej Maja! Undrar lite över hur ni bor.. hur funkar det exempelvis nu när ni flyttade från Portugal till Manchester. Får ni ett boende då av laget (elr typ en viss peng att röra er med) eller hyr ni? Är det ovanligt att man köper sig eget när man är proffs på något inom idrott som typ fotboll. Tänker det händer ju med några års mellanrum att man byter lag och oftast då land också. Kanske jobbigt att behöva sälja varje gång. Skit skum fråga men den tanken har slagit mig flera gånger hahaha 😂

    Undrar också hur stort ert boende är? Ser jättefint ut verkligen både in- och utvändigt.

Skriv en komentar