Hej från frisörstolen! Äntligen är jag här!! Precis som Challe skrev till mig så känns det som om att man går runt med en råtta på huvudet när man inte har varit där på ett tag. Jag har inte färgat det sedan januari så det var verkligen dags, och dags för en förändring. Jag älskar ju min gardinlugg som jag har haft i flera år men nu satsar jag på att försöka få håret hellångt överallt, tycker att det är så stiligt!

Nu ska jag njuta av min egentid, Ted Louie är hemma med Sandra som hjälper oss med ordning i huset, dom älskar varandra så jag känner mig hellugn. 

14 kommentarer

 1. Har problem med att se dina bilder på bloggen. Läser alltid via mobilen, och bilderna blir halva..
  Älskar din blogg förövrigt ❤

 2. Ida Steen Svara

  Fina Maja, nu när hösten kommit kan inte du tipsa om bra och lagom täckande foundations? ☺️ Kram!

 3. Hej Maja!
  Vilken modell har du på levis jeansen i din senaste insta story? De var så fina på dig, wow!!

 4. Julia Törnqvist Svara

  BÄSTA MAJA! Så fin ❤️❤️
  Har inte kommit in på ditt arkiv med äldre inlägg på telefonen på jättelänge det har krånglat och vill sååå gärna läsa tillbaka i tiden 😍 Vet du vad som krånglar?? PUSS!! & tack för livets inspiration ❤️❤️❤️❤️

 5. SKÖNT! Lite gör mycket 🙌🏼🙌🏼 Jag klippte gardinlugg senast men nej vad jag inte trivs i det 🙈 blev antingen 12 år igen eller 75😆

 6. Hej!
  Jag saknar podden så mycket så lyssnar om avsnitten nu. Det är så himla roligt eftersom man nu vet vad som komma skall och hur stor den blev och att ni verkligen förändrade mycket genom den, till exempel med era insamlingar till Hjärnfonden och hur ni pratade om psykisk ohälsa, girlpower mm. Så fint är det 🙂
  Ni säger också i ett av de första avsnitten att ni bara kommer hålla på med podden så länge det är roligt och jag blir stolt över att det faktiskt också var vad ni gjorde 🙂
  Hoppas att ni också verkligen känner er stolta över den! Bamsekram till både dig och Sanna!

 7. Hej vart kommer dina stövlar ifrån du hade på loreal eventet i Stockholm? Tack 😘

Skriv en komentar