Maja Nilsson Lindelöf

I stolt samarbete med Wakakuu!

Ni vet ju att jag handlar mycket från Wakakuu och det är ofta dit jag vänder mig när jag vill hitta något nytt. Nu ska jag dela med mig av ett tips, nämligen deras egna klädmärke Wakakuu Icons som är framtagen för att skapa den perfekta basgarderoben. Så himla bra tycker jag, jag får ofta frågor om vilka de perfekta plaggen är och jag själv har haft svårt att hitta bra nyckelplagg men det är någonting jag verkligen har lagt fokus på senaste året, mycket för att jag vill ha en hållbar garderob med plagg som består. Dessutom har jag känt hur min stil har ändrats en del senaste tiden, jag är mer inne på basfärger och något enklare och stiligare klädstil. Nu till Sverige hade jag packat ner i princip bara vita skjortor, stickade tröjor, skinnbyxor och jeans.

Så IDAG släpps den andra kollektionen och här kommer mina utvalda plagg som jag vill visa er!

Den perfekta svarta kappan i 100 % ull med ett bälte i midjan! Och till det en beige stickad baströja som jag tänker matcha till alltifrån skinnbyxor, jeans och kostymbyxor.

Den vita skjortan! Jag har haft flera i oversize men den här klickade jag hem för att jag behövde en i normal storlek. Det är krispigt material vilket jag älskar. Och till det matchar jag med skinnbyxorna som sitter så bra på mig, högre midja vilket jag alltid vill ha på mina byxor och raka smala ben.

Och solglasögon är från LeSpecs!

En annan stickad tröja fast i grått med hög krage. Jag älskar höga kragar och tycker att det är så stiligt. Till den klickade jag hem en sjal ifrån Acne! Wakakuu har ju även en hel del accessoarer från fina unika märken, ett enkelt sätt att piffa upp ens outfits.

Och ullkappan kommer även i grått! Jag har ingen gråkappa och har tyckt att det är svårt att hitta en i snygg färg men den här föll mig verkligen i smaken.

Ni hittar fler nyheter från Wakakuu Icons här, bland annat en skinnkjol som jag är sugen på och dom perfekta t-shirtarna i vitt och svart!

3 kommentarer

  1. Hej. Jag minns under din graviditet att du skrev att du inte kommer vara den som lägger ut mycket bilder på erat barn och att du vill hålla det privat. Vad fick dig/er att ändra bana ang det?

  2. Hej!
    Kan inte du göra ett inlägg med onödiga köp som ni gjorde inför bebisens ankomst? Spännande och intressant för folk som väntar barn.

  3. Så fint sammarbete från din sida med bilderna och texten och allt. MEN jag måste säga att detta nog inte är din målgrupp, allt är verkligen superdyrt… 🙁

Skriv en komentar