Maja Nilsson Lindelöf

Igår spenderades sista dagen i Sverige och vi valde att stanna kvar i Stockholm den här gången eftersom att det blev så sent efter matchen i söndags.

Och på tal om den såhär gullig var min bebis! Hans pappa hade liksom glömt bort att fixa ett matchställ så det fick jag ordna en timme innan match på Mall Of Scandinavia och se så gullig han blev.

Den här gången gick jag med familjerna och dessutom hakade Tove och hennes kille Alex med, väldigt trevligt!

GULLIG!!!!

Och igår vaknade vi upp i lägenheten och vi tog oss ut på stan, Victors bror sover över hos oss så vi alla tog en lunch innan vi gick förbi Rörstrand och köpte bestick, tallrikar och dylikt. För att när vi köpte den här lägenheten såg jag framför mig hur många middagar jag skulle hosta och bjuda in vänner och familj men det har knappt hänt så nu kände jag att det var dags.

Jag älskar ju att fixa och dona och titta så fint det blev efter att vi sprang runt här hemma och städade i panik.

Och det åts alltifrån toastskagen till kött till bananasplit a la Victor Style (med lite hjälp av Vickan). Så mysig kväll med rödvin och spel.

Och nu lyser solen utanför och vi ska börja packa ihop oss för att åka hem till England, flyget går vid fyra. Det ska bli riktigt skönt att få komma hem, jag känner mig varm och svullen och förkyld och ser framemot gymmet och härliga höstpromenader i området där vi bor. Och att få jobba och ha vardag i huset. Vi hörs från England nu ska jag väcka iallafall en av grabbarna som ligger i sängen och sover <3.

12 kommentarer

 1. Så gooollig bebbe! Jag var på matchen (och i MoS innan) och hoppades hela tiden att få se dig haha. Tycker du är så fin (insida- som utsida) och er lilla familj är så fin 😍 ha en fin flygresa hem!!!

 2. Hej! Bara ett litet tips gällande ljusstakarna du har på bordet, dom saknar botten och hört om flera personer som nästan eldat upp hemmet då det börjar brinna underifrån i hålet. Har dom själv, men har inte vågat tända dom sen jag såg nån vars bord som dom hade en duk på fattat eld. Kram!

 3. Hej Maja, först och främst vill jag säga att du är en stor förebild för mig på alla plan. Din humor och din stil speglar sig på alla dina kanaler.
  Jag skriver för att jag behöver ditt goda råd. Det är nämligen så att jag ska på min första sittning på universitetet och vill så gärna hitta nåt snyggt att ha på mig, men tycker det är väldigt svårt. Därför undrade jag om du har några tips på fina klänningar man kan ha på sig då jag verkligen är helt såld på din stil.
  Stor kram till dig och din fina familj.

 4. NÄSTAN så man börjar hålla på United för att teddan är så söt 😍 men det accepterar aldrig min kille haha. Mysigt med middagar, vill jag också styra massa så fort vi flyttat 😍😍

 5. Åhh vad mysigt allt ser ut, och alltså Ted Louie SMÄLTER!! Jag har precis börjat komma igång med träningen och skulle såå uppskatta om du ville dela med dig av lite träningstips och typ vilka övningar du kör osv! Du är så inspirerande inom alla aspekter, kramar<3

 6. Hej Maja! Jag har en fråga. Vad jag har förstått så bor ni på 3 ställen (?) England, Västerås och Stockholm. Hur gör ni med posten? Vart är ni folkbokförda? Har ni folk som tömmer era brevlådor i Sverige när ni inte är där på länge? 😀 kram

 7. Hej maja! Tack för en mysig blogg! Vartifrån är taklampan i köket? Så så fin! Och en helt annan fråga, att turista i Manchester, har du bra tips på restauranger, marknader mm som är barnvänliga?🤗😋

Skriv en komentar