I samarbete med NordicFeel.

Här kommer återigen lite tips från mig till er. Jag samarbetar ju med NordicFeel och får därför välja ut produkter som jag själv vill tipsa om. Den här gången blev det värmeborsten från Ghd.

Jag har själv aldrig använt värmeborste innan men är nu fast. Jag som ni vet har ju ett väldigt tjockt hår med mycket volym, vilket gör att håret är väldigt fint när det är fixat men det blir väldigt lätt frissigt när det har gått en dag eller två. Den här borsten Ghd Glide Professional Hot Brush använder jag när håret behöver piffas upp och slätas ut igen. Värmen gör att hårstråna inte längre är frissiga och sträva utan man får samma känsla som efter att man har tvättat och stylat håret. På 30 sekunder värms borsten upp till 185 grader vilket är den optimala temperaturen för att inte förstöra håret och jonerna i borsten hjälper till att eliminera frizz och gör håret mjukt igen. Tips!

Efter det använder jag torrschampot Dry Me från Wella – ett väldigt lätt torrschampo som ger struktur, jag gillar detta då man inte får vita korn i hela håret utan att det lägger sig enkelt och slätt. Och för att hålla volymen använder jag Wellas hårspray Mistify Me Strong.

Och sen tänkte jag återigen tipsa om min absoluta favorit när det kommer till hårolja och hårinpackning. Den här oljan – System Professional Luxe Oil har jag använt i snart tre år och jag älskar den. Den passar mitt hår perfekt och jag tar alltid i några droppar i längderna efter duschen, även efter jag har stylat håret om jag känner att håret behöver lite energi.

Och hårinpackningen Luxeoil Keratin Restore Mask använder jag varannan vecka och har gjort underverk för mitt hår. En lätt hårinpackning som ger håret en extra boost, jag tycker att många kan göra håret fett men inte den här.

Och jag har såklart återigen en rabattkod till er (den var uppskattad sist), så med koden MAJA25 får ni 25 % rabatt på alla produkter från Ghd och Wella hos NordicFeel! Puss på er!

3 kommentarer

  1. Finaste maja! Älskar din blogg ❤️ Fick en fundering, i ert poddavsnitt 60. Livscoach eller psykolog (ja, jag lyssnar om eran podd för andra gången, för ärligt talat finns det inget bättre eller roligare att lyssna på) diskuterar ni barnmat och då började jag fundera på vad äter TL? Köper ni barnmat eller lagar ni egen? Eller gör ni både och? Och vad isåfall? Kul att veta eftersom vet att du har intresse för mat och kost! Kram på dig ❤️

  2. Maja! Du tipsar alltid om så bra/snygga saker och jag älskar din stil! Hade du inte kunnat tipsa om vad för skor man ska satsa på vid middagar/fest, om man inte använder klackar och tycker sneakers blir lite för vardagligt. Känner mig alltid så nerklädd när jag ska på middag/fest pga jag inte trivs i klackar.

    • Nu vet jag inte vilken stil du har, men känner spontant herrskor? Speciellt till feminina plagg. Om du är mer av en byxperson till fest tycker jag att det är fint med en längd som visar hela ankeln, + någon form av herrsko. Det finns superfina just nu som är mer moderna, med tex platå/traktorsula. Om herrskor inte alls är din grej, skulle jag tänka mer på materialet i sig när du väljer dina platta ”finskor”. Kör på något mer icke-vardagligt, typ lack eller metallicfärg. Jag själv har kört stenhårt på ett par svarta slingbacks med spetsig tå från &other stories. De är såå coola, sköna, och den spetsiga tån gör det lite ”vassare”, mer feminint och lite festligare. Har klackar också, men känner mig faktiskt coolare och snyggare i den typen av sko, trots att jag är kort=) Lycka till!

Skriv en komentar