Maja Nilsson Lindelöf

Jag fick ett pressutskick från Filorga i våras och efter det är jag helt fast i deras produkter. Jag har använt deras nattmask i några veckor nu då och då och är kär. Jag älskar masker och speciellt dom man kan sova med. Känns lyxigt att få tvätta av sig ansiktet och smörja in sig med en härlig mask.

Jag såg dom här tabletterna från Ellos och tänkte att dom kanske passar bra här hemma, hmm. Tycker att det gör väldigt mycket för en dukning när man har underlägg och jag tror att det skulle ge ett rejält lyft till vårt matsalsrum.

Jag kom över den här klänningen från Filippa K och blev nästan kär. Så fin nu till sensommaren och hösten. Åh.

Och så såg jag dessa byxor från Stylein i mitt flöde på instagram. Dom perfekta byxorna herregud. Vill ha dessa i höst med klackar och en vanlig vit t-shirt.

Jag letar efter en sänggavel hit till England och såg denna från Carpe Diem som finns i massor med olika färger, så fin. Däremot måste jag hitta något företag som kan skicka hit till England, har ni några tips eller vet någon återförsäljare i England som har Carpe Diem? Letar efter en beige i velvet. Det gör sån skillnad med sänggavel i sovrummet, vi har ju det både i Västerås och Stockholm och det ger en sån härlig känsla på kvällen när man går och lägger sig. Så nu är det småfixet kvar i vårt sovrum här och därför behöver jag en sänggaval asap.

ÄNTLIGEN så ska Ted Louies rum börja inredas med hjälp av Maja (maajap på instagram)! Jag är så pirrig och det ska bli så mysigt att få gå in i hans lilla rum med honom och leka och ha oss. Såg den här luftballongen på Royal Design och blev alldeles pirrig.

Och dessa galgarna <3333

Och sist men inte minst så funderar jag på att uppdatera min toffel-garderob här borta. Jag går ju konstant runt i tofflor, mycket för att huset har stengolv och så såg jag dessa klassiska från Shepherd och tänkte att dom skulle passa mig att glida runt med här i höst.

Inlägget innehåller adlinks.

9 kommentarer

  1. Vad hände med den blåa sänggaveln du köpte till sängen i England? Minns så väl att ni pratade om det i podden 😃

  2. Härlig inspo! Kan inte du göra ett inlägg om vad man kan göra/inte ska missa i Manchester? Funderar på att ge sonen en upplevelse dit i julklapp, fotboll (såklart), men vad ska vi inte missa annars? 🙂

  3. Så kul att se en så duktig ung tjej från min lilla hemstad Övik! 🙌 Har en dotter född samma dag som TL och hon har molngalgarna på ett grått bockben från Ikea som blir en perfekt klädställning för bebis – tips! 😍

  4. Jag gillar verkligen sådana här typer av blogginlägg😍 Kan du göra ett blogginlägg med höst outfits? Måsten i garderoben osv?🧥👖👟

  5. Åhh så fin! Men vad hände med er hästens säng då? Ni pratade ju så roligt om den i podden ju haha xp

Skriv en komentar