Maja Nilsson Lindelöf

God fredagseftermiddag från mitt kontor! Jag har haft möte med Jonna och jobbat med SÅ ROLIGA SAKER. Åh jag har fjärilar i magen och sitter bara här och ler. I mitt stökiga kontor. Nu ska egentligen bara tavlorna upp på väggen och så ska det organiseras lite sen är det klart. Sån skillnad för mig att få smita upp hit och lämna grabbarna där nere en timme eller två. Man blir ju mycket mer effektiv och kan tänka mig att det här verkligen kommer att bli min frizon när det är i ordning.

Ja ni ser ju, det är inte så jättesnyggt just nu. Det får bli nästa veckas projekt helt enkelt. Ikväll väntar middag och vin med ett gäng tjejer från laget, det var jag och Evelina som kom på idén och sa till oss själva innan sommaren att vi måste bli bättre på att styra upp saker. Så bland annat har jag övertalat Victor att hosta halloweenfest här hemma i oktober, kul ju!

Mer hinner jag inte skriva nu, jag ska kila ner och mysa lite med grabbarna innan jag ska ta en låååång dusch och sminka mig läääänge innan klackarna åker på. Vilken fredagsfeeling jag har, åh.

9 kommentarer

 1. En fråga bara! Om ni väljer att sluta visa TL på era sociala medier, hur kommer ni hantera paparazzi? Jag har full förståelse för att inte visa sina barn men ni har ju en lite mer utsatt situation än en annan.

 2. Sitter och lyssnar igenom livet på läktaren 😫😫 saknar så mycket! Kommer du eller ni starta igen?

 3. Hej Maja! Först måste jag skriva FANTASTISK blogg med en blandning av allt man vill ha. Jag har dock funderat på en grej. Det är när jag går in på din blogg så kommer det varje gång upp reklam från bet- eller spelbolag. Jag undrar hur du ser på det med tanke på att det är så många därute som är spelberoende och att det ger så mycket psykisk ohälsa och förstör? Ha en fortsatt fin helg! Mvh EA

 4. Alltså vad mysigt! Jag är mammaledig nu med tvillingar….. F U L L T upp…. fyfan så mysigt att få sitta och vara driven i ett rum hemma. Att bara stänga in sig några timmar och få vara driven! Dröm

 5. Hej Maja!
  Kan inte du visa upp dina 10 favoritväskor? Det vore så kul med ett inlägg om dina 10 favoritväskor och varför just de är dina favoriter.

 6. Hej Maja!
  Kan inte du visa upp dina 10 favoritväskor? Det vore så kul med ett inlägg om dina 10 favoritväskor och varför just de är dina favoriter.
  Det kan vara allting från märkesväskor till en marknadsväska från Lissabon 🙂

Skriv en komentar