Maja Nilsson Lindelöf

Min vardag fortsätter här borta och dagarna är inte så väldigt händelserika vilket jag gillar så ni får se bilder från kamerarullen från senaste dagar och det blir inte så mycket roligare än så. Exempelvis har jag fyllt huset med massor av blommor. Åh jag älskar blommor. Och har insett att jag mår så bra inombords när jag har ordning runt omkring mig, pedanten i mig har väckts till liv så nu beställs det lådor och förvaring hem hit och varje dag är det ett nytt projekt. Jag ska visa er mitt badrumsskåp som jag har organiserat!

Titta så fint.

Vi har grillat flera kvällar och suttit ute med filtar och spelat monopol bara vi två. Väldigt mysigt faktiskt.

Vi hade fotografering hemma och Victor var modellen! Alltså WOW kläderna stylisten hade med sig (som jobbar för Harpers Bazaar – snacka om drömjobb) var så fina. Och Victor var så snygg.

Och vi har spelat biljard! Ni kan kalla oss för spelfamiljen. ÄLSKAR spel.

Och jag har tränat varje dag! Med min pt, ensam och idag var jag på pilates med tjejerna. SÅ roligt. Första gången jag testar pilates och jag blev helt fast. Nu ska vi träna varje vecka tillsammans, roligt ju!

Alltså Ted Louie är helt magisk just nu. Okej han är alltid det men den här åldern är fantastisk. Han är så rolig och intelligent och vi skrattar med och åt honom mest hela tiden. Han är liksom med. OCH har börjat bli lite mammig, det mysigaste någonsin. Åh underbara unge, vill knappt att han ska bli större.

Jag tar ju nätterna och Victor mornarna så det har sett ut såhär två dagar i rad när jag har klivit upp vid nio. Gosisar. Och Victor kämpar på bra alltså. Jag tycker att dom tidiga mornarna är fruktansvärda, när man vid 05 går upp i mörkret och man känner sig helt lost.

Såhär såg jag ut en dag, klänning från H&M. Ni hittar den här(adlink) nu på rea!

Och igår var det dejtkväll och då såg jag ut såhär!

Det är mina dagar just nu, men i helgen ska den här damen ut och dansa OCH så får vi besök så det blir lite roligare innehåll här då, men sen har jag förstått att ni gillar mina vardagsinlägg så det kanske funkar som det är ändå! Förresten jag ser alla er FINA ord OCH alla era frågor som jag ska svara på i ett inlägg! Kärlek.

18 kommentarer

 1. detta är en helt annan fråga än vad som står i inlägget. Om någon annan vill svara får ni gärna hjälpa till! <3
  Jag är i en relation där vi kommit till en punkt där han pga hur han mår i livet pga omständigheter som jag inte kan vara hjälplig i (läs ex och trasig tidigare relation) där vi inte kommer vidare.
  Jag är så kär i honom, men han vet inte längre vad han vill. Han är för djupt nere i skiten, och nu känner jag att jag mår dåligt. jag kan inte vara med någon som inte vet vad han vill, när jag vet det.
  Undrar om det finns någon liten solskenshistoria om att man behöver tid isär (avsluta) för att verkligen förstå vad man vill. Tips på hur en förvirrad människa ska göra?

  • Nicky, fick ont i hjärtat när jag läste det du skrev. Kände att jag ville svara även om jag såklart inte sitter på svaret.
   JAG tänker att du är inne på rätt spår när du skriver att du inte vill vara med någon som är osäker på dig, du är värd bättre. Att veta att ens respektive tänker på ett ex(osäker om du menade så) eller helt enkelt bara är osäker sätter ju dig i en situation där du säkert lätt kan bli svartsjuk etc även om han väljer dig eftersom du vet att han haft dessa tankar samtidigt..
   Kanske du bör förklara för honom just det du säger att du tänker inte vara med någon som är fast i det förflutna/inte är 100% fokuserad på dig och ert förhållande och ta en paus? Kanske inser han då vad han håller på med och om han inte gör det har du duckat för en kula eller vad man ska säga. KRAM till dig du är säkert världens bästa tjej och en kille ska ALDRIG tvivla på att han vill vara med dig. Då är han nog inte rätt. Hoppas allt löser sig och att han skärper till sig. STOR KRAM

   • Men åh fina människa <3 TACK! Det är så himla rätt. Det gör så ont att veta det bara för han är världens bäste kille, men hans förra har tagit sönder honom så mycket och det har slagit honom nu. Kanske får se till att ta ett break/göra slut och är det rätt så kommer han tillbaka in i mitt liv. STOR KRAM till dig för att du svarar, så fint med tjejer som hjälper varandra <3

  • Hej Nicky,
   Jag och min pojkvän gjorde slut för två år sedan av typ samma anledning. Det hade dock ingenting med hans ex att göra men han mådde psykiskt dåligt och behövde gå igenom det själv. Han fann ingen lycka i att göra något medans jag pusha på för att planera & hitta på saker om dagarna.
   Vi hade ett år isär där han träffade en psykolog några gånger. Under detta år hade vi nästan daglig kontakt förutom under en månad där jag bestämde mig för att gå vidare & därmed behövde klippa.
   Under den här perioden hände något och vi bestämde oss att försöka på nytt. Nu har vi varit tillsammans i ytterligare 1,5 år och det är bättre än aldrig förr. Jag är i en bättre relation där jag också får ut mer än innan, vilket är det viktigaste.

   Om ni är menade att vara tillsammans så kommer ni hitta er väg tillbaka.
   Kram!

   • Åh vad fint att höra! Det är mer psykisk ohälsa egentligen men relaterat till ett ex. Han har blivit så skadad av det och gav sig nog ute lite för tidigt på marknaden, men är i grunden min DRÖMkille som nu stängt av och blivit helt annorlunda och vet inte vad han vill.. så det är väl kanske bra att ta ett avslut och är det meningen så ses vi igen!<3

  • Nicky! Jag har ingen erfarenhet av just det du beskriver. Men jag har varit tillsammans med min kille i drygt 5 år. Vi har bott tillsammans i 2 år ganska exakt men så för ett år sen så kände jag att det inte funkade längre, vår relation var inte vad den en gång varit och vi bestämde oss för att flytta isär. Nu har ett år snart gått och vi är fortfarande tillsammans och har det bättre än vad vi någonsin hade när vi bodde tillsammans. Det jag försöker förmedla är – våga lämna något som inte känns bra. Jag lovar att du kommer tacka dig själv tillslut. Möjligen att ni båda får distans till varandra och han möjlighet att läka. Kanske att ni då hittar tillbaka till varandra och då lovar jag att ni kommer va starkare än någonsin 🙂 eller så gör ni inte det, och som Emma skrev, då har du ju då räddat dig själv från någonting som ändå inte var menat att funka. Ta hand om DIG och ta ett beslut utifrån ditt värde och ditt välmående, det är det viktigaste alltid ❤️

 2. Maja jag vet inte om andra har samma problem men sen du kom tillbaka från semestern är dina bilder kapade när jag läser i mobilen. t.e.x bilderna på dig ser jag bara typ munnen och lite nedåt. Eller sista bilden är bara från midjan till knäna.

 3. Så himla mysigt med spelkvällarna utomhus när vädret tillåter. Man ska verkligen passa på…. vill också ha uteplats för sånt., eller balkong 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

 4. Känner med er, alltså med morgonpigg bebis (: Min son är 3 mån och precis som Ted gillar han att stiga upp strax innan 05:00. Försöker experimentet lite, (för mig är det inte mänskligt att stiga upp så tidigt) och just nu funkar det att vi byter blöja, pussas lite och sen somnar han igen när man lägger ner honom. Försöker vara den tråkigaste mamma vid den tiden, får se hur länge det håller i sig!
  Underbar blogg Maja

Skriv en komentar