Maja Nilsson Lindelöf

Jag behöver din hjälp, Maja! Du verkar ha så feta sneakers, som ser bekväma att gå i utan att få ont i fötterna. Ska snart vara mammaledig och vill därför unna mig ett par snygga, feta men RIKTIGT bekväma att gå i. Har du några tips? Puss och tack<3

Men HELT RÄTT. Jag har fortfarande inte köpt mig själv en fin present efter både graviditet och förlossning och en sommar själv med bebis osv osv så du gör helt rätt. UNNA dig. Jag har skannat nätet åt dig så här kommer det lite tips. Min erfarenhet är att alla med tjocka sulor som är väldigt inne just nu är sköna. Har både från Zara, Balenciaga och Nike, och bara sulan är tjock är det skönt. Njut av mammaledigheten <3 Kärlek

Nike / Bianco / New Balance / Acne / Nike (mina favoriter) / Adidas

Jag har helt fastnat för färg på sneakers och jag tycker att det är lättare att matcha än vad man tror. Vilken outfit som helst blir lite coolare om det är färg, iallafall enligt mig!

Inlägget innehåller adlinks!

9 kommentarer

 1. Hej!

  I er lght i Stockholm har ni en superfin blomma på golvet i ert v-rum. Hittar inte denna någonstans så undrar om du vet vad det är för ngn?

 2. Hej Maja! Ska på bröllop i slutet av September med temat ”kavaj” har du några budget tips på någon fin outfit?
  Sluta inte med det du gör <3

 3. Hjälp!!! Hösten knackar snart på dörren och jag har ingen aning om vilka plagg jag ska lägga de större sedlarna på. Vad kommer du satsa på i tex jack/kappväg och skor när det blir kallare??

 4. Hej världens bästa Maja! Jag känner mig lite vilsen på klädfronten inför hösten. Hade inte du kunnat göra ett tips-inlägg med plagg inför hösten. Typ 5 höstskor, 5 jackor, 5 byxor, 5 toppar osv. Kan vara både billiga och dyra plagg. Tror detta hade uppskattats av många, inte bara mig. Kraaaaam ❤️

 5. Hej!
  Hoppas på att någon annan läsare eller du själv Maja kan svara på detta. När du var i Cannes så hade du med ditt kavaj set ett par skor som var sandaler. Remmarna var vågiga och jag tyckte de såg så snygga ut!
  Nu när mina birkenstock har gett upp så kan jag inte sluta tänka på vart dom kan ha varit ifrån, så man man kan hitta liknande! Om någon vet vilka jag menar så får ni jättegärna hjälpa mig!
  Tack för en grym blogg och insta!

   • Tack för svar! Det verkar som att det stämmer, tyvärr haha. Kan fetglömma dom för det priset hahaha 🙁

 6. Dina favorit Nike-skor som du tipsar om finns just nu på Zalando för endast 659:-. Tips tips tips! Jag klickade hem ett par och hoppas på att få de till nästa vecka på tisdag då jag börjar jobba igen efter semestern. Du är fantastisk och älskar alla dina inlägg. Din variation är bäst! Och vardagsinläggen är grymma, så roligt att få en inblick i er vardag!

  Kommer du tipsa om snygga kläder till småkillar sen? Jag har en son på 1,5 år så vore roligt om du framöver kommer tipsa om fina och snygga barnkläder och speciellt för pojkar.

  Må så gott!

Skriv en komentar