Maja Nilsson Lindelöf

God kväll från en slagen hjälte. Åh vilken helg jag har haft och bättre blir det, imorgon drar jag och Teddan och möter upp hela familjen på en camping några timmar bort och där ska vi spendera hela veckan. Sol, bad, spel och återhämtning står på schemat.

Den här helgen har varit så bra att jag knappt har tagit några bilder, förutom selfies igår i väntan på Malin innan vår utekväll började. Som jag behövde en tjejkväll som avslutades på schlagergolvet sjungandes till Veronica Maggio.

Dagen spenderades här tillsammans med svärmor och Victors två bröder, familjevänner till dom, Victors moster osv osv. Sån fantastiska dag som har bestått av volleyboll, bad, grillat och sol. Exakt så man vill spendera en bakisdag. Nu har jag precis kommit hem och borde packa inför imorgon men det får vänta tills imorgonbitti, Teddan har nyss somnat så jag ska också krypa ner och sätta på en film.

Puss på er, ha en fin lördagskväll <3

4 kommentarer

  1. Kan du inte skriva vad ni har för rutiner för Ted? 🙂 mat och sovtider?

  2. Är det en skjorta eller klänning? Vart ifrån? Så jävla snygg är du! 🙂

Skriv en komentar