Och nu är snart den här sommaren förbi och det känns faktiskt väldigt bra. Vi fick en lång semester ihop det här året vilket var magiskt men längtan efter att komma tillbaka till England och vardagen är stor. Längtar efter att laga middag ihop med Victor, att få träna, jobba, få ett nytt slags liv tillsammans på riktigt. Innan vi åkte till Sverige hade vi ju precis blivit föräldrar men nu har vi fallit in i våra roller så naturligt så det ska bli spännande att få leva vårt nya liv ihop nu. Få vara familj.

Men först tänkte jag att vi kikar lite på min sommar som gick när jag hade ledigt, däremot kom jag på mig själv att ta lite bilder. När jag stänger av så stänger jag verkligen av och jag vet inte hur många gånger jag har sagt ”Victor, har du sett min telefon?”. Härligt också ju. Men lite bilder har jag så här kommer det!

Precis efter att jag tog semester så gifte sig ju världens bästa par. Älskade Sanna och John. Åh vilken helg. Och den kärleken jag har för dessa människor. Åh. Så stort att få vara med på deras dag, och att få ha en sån viktig roll.

Jag såg ut såhär första dagen!

Annons

Och Teddan var med en stund innan han fick vara med farmor som följde med som barnvakt.

Älskade älskade Sanna <3

Och det var dans <3

Annons

Gänget <3

Och efter en fantastisk vigsel och dagsfest var det dags för middag <3 Här har ni dom, herr och fru Guidetti. Livets par och livets helg.

Älskar älskar älskar dom.

Annons

Och kvällen slutades såhär. Om det är någon som kan fest så är det Sanna och John, herregud, vi ramlade in vid halv sex eller något sånt. Svårt att minnas, he he he.

Och så var det midsommar <33333

Klänningen kommer från &otherstories! Den verkar dock vara slut på hemsidan men kanske finns kvar i butik <3.

Victors lillebror har gått ut nian! Så stor <3

Annons

Vi har hängt med Teddan varje dag såklart, och bland annat ätit tacos på balkongen i Stockholm.

Och druckit vin på Supper med Sebbe, Maria, Challe, Putte och Adam.

Myst ute i Tortuna med Victors moster och njutit av lugnet och ätit glass.

Träffat min älskling som är hemma från LA <3 Mycket hjärtan nu men det blir så när man är hemma en sommar i Sverige.

Haft picknick!

Och gått på Fricky på cityfestivalen i Västerås!

Tittat på hus i Västerås! Om någon är sugen på att sälja hus med stor tomt och sjöutsikt så hojta till!

Och haft dagsfest för Victor men mer om det i ett annat inlägg!

Det var min fantastiska sommar i korthet, hur har ni haft det? <3

Inlägget innehåller adlinks!

28 kommentarer

 1. Bara jag som får panik av att du skriver att sommaren är över när jag har flera veckor kvar innan min semester 😉🙈 haha

  • Hahaha nej jag fick också panik, min sommar har inte heller börjat!

  • Haha jag med! Jag går på semester imorgon, och har flera kompisar som går på semester senare! Så ingen panik!!

  • Åh nej ni ska inte få ångest! Vi lever ju ett liv där vi får semester redan i maj när det oftast är 12 grader ute så LYX för er att ni har hela semestern kvar och har det fina vädret framför er! ❤️

  • Samma här! Jobbar 5 veckor till innan 2 veckors semester 🙈🙈

 2. Underbart ni verkar haft det! ❤️
  Här pågår sommaren och ledigheten för fullt fortfarande. Min man är lärare och har där med lång ledighet, jag studerar på universitetet och tog hela sommaren ledigt med man och barn. Snart väntar en vecka i Smålands skogar, bara ren och skär avkoppling!

 3. Åh Maja <3 Vad vi har saknat dig, men också förstått varför du såklart tagit en liten paus. Helt underbart att läsa om din sommar, jag sitter med ett stort leende på läpparna.

  Min sommar har varit en av de bästa på länge. Jag har börjat säga ja till livet, du vet? Träffa nya bekantskaper, följa med på grejer jag kanske inte är helt bekväm med egentligen, prova nytt. Det ger så mycket! Men dagarna som är fyllda med ångest har jag ändå tryckt mig in här och skrollat lite. Då känner man sig så otroligt mycket mindre ensam. Tänk att du har den effekten på människor, att vi egentligen inte känner dig alls, men att du ändå är som en trygg pelare för många. Tack för det. Kul att du är tillbaka, känn ingen press på att vara tillbaka på heltid. Vi finns här. ❤️❤️❤️

 4. haha nej sommaren är verkligen inte över.. men förstår ditt tänk! Ser ut att ha haft det supermysigt!! Så avis på victors överraskningsfest ändå! Och er lägenhet i stockholm är ju föööör snygg

 5. Det verkar som att du haft en helt underbar semester hemma i Sverige, blir så glad för din skull <3 Ska bli kul att höra mer från dig här och på instagram, välkommen tillbaks 😍

 6. Din sommar ser helt fantastisk ut Maja! Men jag håller med de andra, min semester börjar idag och när du skriver att sommaren snart är slut får jag ren och skär ångest! Det är ju bara början på juli, inte är väl sommaren slut redan?

 7. Åh välkommen tillbaka Maja, låter som du haft en avkopplande semester 🙂 Och en väldigt härlig sommar! Njut av sista tiden i Sverige, ser framemot en höst med dig! Kram

 8. Åååh, fina bilder! Får också panik när du skriver att sommaren är över. Min sommarsemester börjar inte förrän om 1 vecka, då börjar min sommar på riktigt haha. Fick lite lätt ångest nu 😅

 9. Åh så kul att få se bilder från din sommar! Har följt dig i snart ett år och det finns ingen annan influenser jag tidigare stött på som verkar ha en sådan skön personlighet som dig! Du är så äkta men ändå privat. Nej dig ser jag upp till. Hoppas du tar hand om dig det är så roligt att du är tillbaka!

 10. Om ni har sugna på riktigt fina hus med mycket natur och sjöutsikt, kika på Stensjön/RådaSjön. Det ligger dock i Mölndal/ Göteborg. Det är nice i dessa områden då de finns en hel del natur så att du känner dig nästan ifrån all kaos i stan fastän du endast bor 10 min med bil och 13 min med buss från Liseberg.
  Förstår att Västerås är egentligen de ni letar efter men ett hus i Göteborg är ju ganska otippat och ingen lär se/hoppa på er med nyfikenhet så ni får chansen att vara ifred<3

 11. Välkommen tillbaka världens bästa Maja<3 Äntligen lite inspiration! Njut av de sista dagarna i Sverige nu, kramis

 12. Beundrar dig, tänk om alla visste vilken power kvinna du är!

 13. Tack för en underbar blogg👍
  En liten fråga bara Maja. Varför kallar ni er fina kille för Teddan?

 14. Vilken härlig sommar ni verkar ha haft. Allt blir så speciellt och mycket roligare (tycker jag) när man fått egna barn 🙂

 15. ❤️❤️❤️
  Dear Maja! Wowow!
  I am so glad that you had such a nice time! Such a nice beginning of the summer. It’s always amazing to have the people we most love around us! So warm and powerful the energy we receive!
  You are literally an inspiration to me, as a mom, as a wife, as a friend and most importantly as a person.
  Every day that passes I just feel more and more inspired by you, by the things you do!
  Just keep being this lovely woman! Our Queen M!
  And most importantly enjoy all your days of your life, like this beautiful sentence of a movie says ”Carpe diem” – enjoy the day!
  We missed you a lot of course, but as long as you had a nice break and enjoyed the best as you can the days with the people you love I stay with a big smile on my face.
  Älskar dig
  ❤️❤️❤️

 16. Så himla härlig sommar!! Jag går på 4 veckors semester imorgon så känns som att min sommar börjar på riktigt imorgon!😍❤️

 17. Hej! Älskar din blogg verkligen!! Jag ska på bröllop nästa helg. Älskar din långa blommiga klänning på bildera, var har du köpt den? Kram

 18. Alexandra Svara

  Åh Maja❣️ Förstår till 1000 att du tagit en välbehövlig semester precis som alla andra som jobbar, men jäklar va härligt det är att du är tillbaka igen 🌸☀️❤️

 19. Låter helt fantastiskt!!!! Du har fått mig att lägga ifrån mig telefonen med. Så skönt att inte kolla på datorn eller mobilen 24/7. För att istället umgås med familj och vänner som är det som betyder något. TACK FÖR DINA INLÄGG. Att jag mår bättre av att följa dig är så roligt. För det gör att jag blir beroende av dig hahaha. Typ som när din och Sannas låt kom på ett café började jag typ sjunga högt.. Puss och kram

Skriv en komentar