Maja Nilsson Lindelöf

God kväll på er, vilken dag. En bra dag med min kusin, vi har gjort ärenden, Ikea, Bauhaus och dylikt och jag kom innanför dörren för någon timme sedan. Men nu är jag trött. Min svärmor kom förbi en snabbis och gjorde TL sällskap så jag hann springa till affären, köpte hem blöjor och sånt där men även sallad som jag ska tillaga. Jag har bokstavligen lagat mat två gånger sedan jag kom till Sverige så det ska bli härligt att få stå vid spisen lite. Sen ska det röjas lite här och sen blir det en tidig kväll ikväll. Dagarna flyger förbi nu, extrasnabbt tror jag eftersom att jag är ensam med Teddan. Så mycket som händer hela tiden så man hinner knappt stanna upp och förstå att halva dagen har gått.

Mitt kök atm. En stor eloge till alla er ensamstående där ute, jag vet helt ärligt inte hur ni gör det. Eller jo jag gör ju också det nu i en månad men ack så svårt det är och då vet jag att det bara är två veckor kvar innan Victor kliver in och tar halva lasset igen. Heja er, ni förtjänar allt.

Nu väntas kyckling med sallad, vattenmelon och fetaost, och nya avsnittet av Big Little Lies, LIVETS serie enligt mig, herregud så bra det är.

16 kommentarer

 1. Förstår vad du menar, är själv med min bebis rätt mycket jag med och jag fattar inte hur ensamstående klarar det. De är bäst! Till nåt helt annat, var hittar man tavlan (eller liknande) som ni har i köket? Sjukt fin!

 2. Eller hur, jag är helt fast och aptråkig mot min sambo för varje ledig sek sitter jag där och glor. Uppe alldeles för sent för jag inte kan sluta titta och super trött när minstingen vaknar Strax efter sex. Men man kan ju inte annat än älska serien och dessutom Bli lite småkär i Caleb 🤪

 3. Endelig er Maja tilbake <333 Takk for at du inspirerer hver dag og er et så flott menneske! Heier på deg <3

 4. Alltså måste bara säga vilken jäkla ynnest att ha sån enorm hjälp med barnvakt!! Svårt att förstå lyxen med det om man fått det från start kanske, men vi har inte haft barnvakt mer än 3 ggr på 4 år varav en av gångerna var ”barnvakt” för att vi skulle föda lillasyster., har en 4-åring och en 1-åring. Frågar ni om hjälp eller erbjuder sig familjen? Ni ska vara tacksamma, det är en enorm lyx att ha familj som ställer upp!

  • De har ju inte möjlighet till det på samma sätt längre sen när de far tillbaka till England. Jag antar att deras familjer vill vara med TL så mycket som möjligt nu under sommaren när de är hemma i Sverige 🙂

   • Nä och vissa har aldrig möjlighet till det, oavsett var man bor! Ingen självklarhet att ha familj som är så engagerade i barn/barnbarn!

    • Svar till N: nej så är det ju tyvärr, tänkte mer på Maja och Victors situation i min kommentar!

  • Nu är inte jag Maja men har en son på 1,5 år och jag ber om hjälp me sonen om jag och sambon vill hitta på något själva. Mina föräldrar kan oftast men annars brukar jag slänga iväg ett sms till min bästis och hennes sambo (dom har inga egna barn ännu) och fråga om dom vill/kan va barnvakt några timmar. VÅGA be om hjälp, inte alltid så lätt tyvärr

  • Vi har ju båda två stora familjer som vi är väldigt nära så det har fallit sig naturligt att när vi ber om hjälp med barnvakt så gör dom det med glädje! En otrolig lyx och är väldigt glad över att vi har det så <3

 5. Gillar också Big Little Lies. Tips på annan bra serie på HBO är Handmaid’s tale!

 6. ALLTSÅ MAJA!!
  Vet inte rikitigt vad jag ska skriva, men har kollat igenom din blogg från start och FAN vad härlig du är!
  Jag är en människa som bara läser men aldrig lämnar en kommentar, känns nästan konstigt nu att inte skriva något.
  Jag har alltid följt dig på instagam men aldrig lagt så mycket tanke i det. MEN ALLTSÅ NU? VILKEN FÖREBILD!!

  Blir så glad av dig, du verkar vara en sån jordnära och genuin människa och jag bara älskar dina fullkomligt ärliga inlägg. SOm jag sett nu är du och campar och de ser så naturligt ut, förstå mig rätt men de är inte en lyxresa för 10k natten som du skryter om.
  Tack, tack och tack för att du finns och du är du.

  Vissa gör världen till en bättre plats genom att bara finnas till!

Skriv en komentar