Maja Nilsson Lindelöf

Foto: @capturedbymiray

Min klänning som jag har fått så många frågor om efter Victors 25årsfest kommer från Asos och ni hittar den här! Såg även nu att den var på rea! Tips!

Inlägget innehåller adlinks!

6 kommentarer

 1. Alltså hjääääälp! (Både Maja och läsare)

  Jag ska gifta mig i New York i december och har nu börjat spana efter allt som behövs i klädesväg osv. Klänningen är redan köpt, en vit spetsklänning som går ungefär till mitten av smalbenen. Och nu till frågan, måste man ha vita skor till? Jag har letat mig blind och kan inte hitta speciellt fina vita skor/stövletter som passar till vintern. Min familj och vänner tycker att det är självklart att allt ska vara vitt och traditionellt. Men det känns inte alls som min stil. Och alla dessa ”tvång” från nära och kära får mig att bara vilja skita i det hela och ställa in 🙁

  • Det behöver du verkligen inte! Jag skulle satsa på metallic, guld eller silver beroende på vad din ring är!

  • Nej du behöver inte alls köra på vita skor. Jag hade ett par nudefärgade under vigseln och sen på festen hade silvriga. Det är ditt bröllop och då ska du ha det du vill. Gör som du tycker är bäst och som du tycker är snyggast. Stort lycka till med bröllopet!

 2. Josefine Gidlund Svara

  Hej, skulle inte du kunna göra ett inlägg om din ätstörning och om hur du kom ur den? Vet att du pratat lite om den förr och känner igen mig och vill verkligen kommer ur den…

 3. Sandra!
  Du behöver absolut inte ha vita skor om du inte vill, jag gifte mig i september i rosa sandaletter och min kusin hade ”farfarsskor” när hon gifte sig. Det blev väldigt bra för oss båda! När din klänning är lite kortare så kommer också dina skor att synas så då hade jag satsat på ett extra par härliga skor, om det så är röda pumps eller sneakers som känns härliga för dig! Försök strunta i alla andras åsikter, du har på dig vad du vill när du gifter dig. Låter för övrigt ljuvligt med bröllop i new York, stort lycka till💙

  • Åh, tack! 💜 Har faktiskt klickat hem ett par rosa pumps nu som jag hoppas ska passa 😊

Skriv en komentar