Maja Nilsson Lindelöf

God kväll från sängen i Västerås. Teddan sover, jag har ätit thai till middag och rullgardinen är redan neddragen. Oj så trött jag är, men så ska det ju vara med en bebis på tre månader tänker jag. Victor är iväg på försäsong så nu efter en vecka ensam har jag äntligen landat in i livet som gräsänka/mamma men nu ikväll kom även bakslaget. MY GAD vad trött jag är. Minns inte senast jag var såhär trött, förmodligen efter en festvecka i Alanya när man var 18 år. Men det är okej, man ska inte klaga.

Den här långhelgen började med att jag, Albin och T tog bilen ner till Trollhättan för att hälsa på vår farmor och farfar. Åh jag ser dom inte alls ofta och det värkar ofta i mitt hjärta när jag tänker på dom så det var någonting magiskt över att äntligen kunna åka dit. Har inte varit hemma hos dom på åtta år så det var verkligen på tiden. Älskade farmor och farfar. Och det var fint för mig att dom fick träffa TL, deras första barnbarns barn <3.

Har så många minnen härifrån och det var så fint att farmor hade gjort fint inför vår ankomst. På alla lov åkte vi till dom så mina minnen från när jag var liten inkluderar alltid dom. Tröstar mig med att Teddan får den relationen till våra mammor, att man liksom verkligen hänger en längre period, flera dagar i rad och inte bara en middag eller så.

Dagen efter packade vi ihop oss (tur att jag hade med mig Albin som alltid hjälper mig för att resa med ett barn är inte lätt ska jag tala om), det var dags för kusinträff i sommarstugan utanför Åmål!

Även här har jag spenderat så många somrar och lov och jag har så mycket kärlek för den här platsen. En oas i mitt liv fast jag inte längre är där så ofta.

Vi åt massa god mat <3

Badade i sjön <3

Min kusin brygger egen öl så vi hade ölprovning, snacka om en härlig grej att göra! Ännu roligare när ölen faktiskt är god.

Vi har facetimat med den saknade pappan <3

Och tittat på elden <3

Tracksuit här (adlink).

Det var den magiska helgen. Nu väntar Stockholm några dagar, jag har en fotografering inplanerad och jobb att ta tag i, men sen blir det Västerås igen och nästa helg drar vi iväg och campar med familjen. Camping är väl inte min grej kanske men familj, spel och kärlek är så det blir nog bra ändå.

Förresten tack för all er kärlek här inne, läser varenda ord och ni vet väl att utan er konstanta peppning och kärlek här inne hade jag slutat för länge sen?

17 kommentarer

  1. Stackare! Förstår precis vad du menar med den där tröttheten som fullständigt knockar ut en när man har en liten bebis som kräver all ens uppmärksamhet! Ta hand om dig själv, sömn är det viktigaste för att orka <3 vet att det är tråkigt och uttjatat men sov när lillen sover, power-naps på dagen är guld värt! Styrkekramar!

  2. Älskar dig Maja och kommer alltid läsa din blogg oavsett om det kommer ett inlägg per dag eller ett per månad, huvudsaken att du mår bra och gör det du känner för! Puss ❤️

  3. Alltså maja! Du vet inte hur mycket du gör för mig och alla andra där ute. Får en att reflektera, känna efter och tänka om. Får en att förstå vad livet egentligen handlar om och du gör det himla bra! Jag vet egentligen inte mer vad jag ska skriva men du är en fantastisk individ och du sprider kärlek. Så tack!!

  4. Fullkomligt älskar din blogg och hur du ser på livet! Du ger mig pepp att vara sig själv, vilket är så viktigt! Ska du börja med youtube-videos snart igen? 🙂

  5. Så härligt att få höra lite om din/er sommar!❤️
    All kärlek till dig!❤️

  6. Finaste Maja!!! Jag mår mycket bättre när jag följer dig. Min bästa förebild. Finns ingen som du inom denna branschen❤️

  7. Du är så bra Maja, blir så glad av att läsa din blogg, bra energi hos dig<3

  8. Hej Maja! Vill bara att du ska veta att du verkar som en fantastisk och GENUIN person med fötterna på jorden. Du inspirerar mig varje dag och du är den person som jag tycker mest om att följa på sociala medier. Stor kram till dig

Skriv en komentar