Maja Nilsson Lindelöf

När ni läser det här så är jag på en stökig brunch i Stockholm med och firar älskade Sanna och att hon äntligen ska få gifta sig med John! Det blir möhippa till på lördag och oj som det ska firas. Det här kändes så självklart att följa med på, dels är hon en av mina bästa vänner, dessutom gjorde hon och John så ofantligt mycket till vår stora dag att jag är förevigt tacksam. Sanna var ju även den som ni vet bidrog med så otroligt mycket till min möhippa så allting har alltid känts självklart även om tajmingen med barnafödsel var sådär he he. Ted Louie är med sin pappa hela helgen och det har ju värkt i hjärtat hela veckan men jag vet att han har det mer än bra och det är det viktigaste. Dessutom ska han få extrakärlek av sin farmor och farbröder så han kommer inte ens märka att jag är borta (intalar mig själv).

Vi hörs i helgen! <3 Nu ska Sanna firas som aldrig förr. PUSS

10 kommentarer

 1. Klart du ska vara med på det om du vill! Det som också är så fiffigt med små söta bebisar är ju att de har noll tidsuppfattning. Såsom du är borta hela helgen eller 30 min spelar inte så stor roll. Han kommer ha det toppen med den andra föräldern (som säkert är precis lika kompetent som du på att ta hand om ert gemensamma barn).

 2. Tänk istället vad fantastisk att ni ger Ted Louie möjligheten att få bli lika trygg med både mamma och pappa istället för bara dig! Hoppas att du får en helt fantastisk helg och njut ordentligt nu. Stor kram!

 3. Oh vad roligt!! Sanna och John är så jävla fina tillsammans!!
  Förstår med lilleman.. jag ska iväg på middag på lördag och tycker bara det är jobbigt haha. Mina tjejer är snart 3 veckor! Men vet ju att de har det bra med sin pappa med 🙂 tror det gör oss gott att vara iväg lite!🙌🏼😍

 4. Åh ha det så kul och försök njuta!! Vet hur det är, har en liten tjej hemma och det gör ont i hjärtat att vara ifrån henne men sen när man kommer hem igen undrar man vad det var man gick runt och mådde dåligt över, för hon har det ju minst lika bra med pappa. Men i know, mammahjärtat osv ❤️ PS. Älskar löskuken där på golvet 😂

 5. Åh som jag ser upp till er! Relativt unga förstagångsföräldrar men med ett så moget tankesätt och värderingar. Jag har en dotter som föddes 24/3. Nu helammar jag vilket gör det hela lite krångligt så har lämnat henne som längst i 6 timmar med sin pappa och då pumpat innan. Hennes pappa reste dock på jobb första gången när hon var tre dagar gammal. De reaktioner han fick var mest att det måste vara jobbigt och att de var synd om honom som behövde åka iväg. Även nu när han veckovis är borta i perioder reagerar folk på det sättet men så fort mamman ska göra något ska vi av någon konstig anledning alltid känna att vi behöver försvara oss – det behöver du inte göra! Att folk fortfarande anser att en man är ”barnvakt” till sitt/sina egna barn är så förlegat och de kan behöva hjälp att bli mindre trångsynta. Den som är iväg kommer dessutom hem med ny energi och jag tror ärligt att det gör en bättre förälder. Älskar att vi fått amningen att fungera och ska försöka njuta av denna korta tid men dessa sommarkvällar önskar jag ibland att det vore lättare att lämna henne med sin pappa en längre stund, att få vara ”mig själv” en stund och inte ”bara mamma” med bröstmjölkfläckar som luktar surt överallt, även om ”bara mamma” är den finaste roll jag fått.

 6. Hej Maja,
  Jag undrar vart de där fina Västeråsmålningarna/Tavlorna är i från som du la ut på din Instagram för ett tag sen?
  Min syster tar Examen och de skulle passa så bra som examenspresent nämligen, men kan inte hitta de någonstans.

 7. HELT RÄTT!! På riktigt, du är en förebild för mammor! Varför ska papporna kunna åka iväg med sina vänner hur som helst och när mammorna ska iväg blir det ett himla liv! Tror dock att det ligger mycket hos oss kvinnor att vi tar på oss det ansvaret så mycket ligger på oss själva att vi måste släppa det- för du vet ju att du har en stöttande och förstående man till ditt barn. Jag tror att alla barn skulle må mycket bättre av det också, känns som det är så många barn som är för mammiga och det börjar nog tidigt med hur man fördelar ansvaret. Fortsätt åk på resor och njut av livet! Försök jobba bort ditt dåliga samvete för det tjänar ingenting till! Du kommer tacka dig själv att du hängde med på allt roligt i framtiden. Stor kram!

Skriv en komentar