Nu är vi tillbaka i Stockholm igen och ikväll ska jag landa. Det gjorde jag igår också iochförsig, jag stängde av allt och gjorde inga planer utan var bara hemma. Idag har vi fixat hela dagen och kom till lägenheten i Stockholm vid 14-tiden, slängt kartonger, flaskor, handlat mat, dammsugit. Allt sånt där som helt plötsligt är svårt att hinna med när man har barn.

Sebbe kom förbi så vi åt stuvade makaroner och falukorv till middag, med våra fina underlägg från Svenskt Tenn <3.

Nu är planen att göra ingenting. Önskar nästan att klockan bara var sex så jag kunde ha hela kvällen på mig att göra ingenting men det får duga med några timmar innan jag däckar. Jag behöver varva ner lite känner jag, och ett bra tecken är ju att jag känner det och gör aktiva val efter det. Ska vara på samma ställe i minst en vecka nu, andas in, och andas ut. Vara med Ted och mysa.

6 kommentarer

 1. Var är din fina gammalrosa ish morgonrock ifrån? <3
  Kram!

 2. Hej Maja! Skulle du kunna göra ett inlägg om hårprodukter och stylingtips för fint och tunt hår? Skulle uppskattas!!

 3. Varför hänger ni nästan inget med Sanna & John? Förra sommaren var ni fastklistrade i princip… 🙁 <3

 4. Saknar verkligen dina vloggar, när planerar du att börja vlogga igen?? <3 <3

 5. Härligt, viktigt att ta sig tid åt sånt ♥️ Fick tvillingar för en vecka sedan och helt plötsligt känner man sig inte så mycket mer än en matmaskin… blir väll bättre med tiden ♥️♥️

 6. Hej!
  Hur pass känner du att kroppen återställd sen graviditeten och förlossningen, minns att du tyckte andningen lätt blev ansträngd osv?
  Även mentalt, inställning till träning och att vara igång hela dagar, känner du dig back on track?
  Kram Linn

Skriv en komentar