Maja Nilsson Lindelöf

Sista rycket nu innan vi åker hem för sommaren så dagarna består inte av så mycket förutom packning, träning och ärenden men här kommer lite bilder från kamerarullen!

Dagarna har rullat på och bland annat så har jag fått bilder skickade till mig från Sverige! Snart checkar vi in på casa Lindelöf a lá Stockholm, men först Västerås, Nice och Cannes! Så nyfiken nu!

En kväll här hemma grillade vi, lyssnade på hög musik och spelade spel bara vi två (och Teddie såklart). Pratade om lite minnen och sånt där och det var fint. Fint att vi sakta men säkert kommer tillbaka till dom vi var innan och inte bara sitter och pratar om vårt barn.

Dessa dagar glider man konstant runt med skötväskan, jag har inte använd handväska sedan lilleman kom och lär väl knappt göra det i sommar heller så nu när packningen planeras tror jag att det bara blir en väska eller så som får följa med. Skor från Yeezy för er som undrat!

Men däremot bar jag handväska häromdagen när jag tog mig ut för lite vin och tjejsnack. Första gången jag lämnade Ted Louie i mer än två timmar och det gick GALANT. Lite ångest innan jag åkte men sen levde jag life och ägnade inte en ångestladdad tanke till att min bebis var hemma och inte jag.

Okej kändes lite i hjärtat när han skicka detta men ändå.

En kväll var Victor iväg på gala ju så vi två mös hemma. Åt rester till middag och tittade på norska PH. Väldigt mysig kväll.

Vi har varit och tittat på hus!! Så här gick man runt och försökte att inte falla ner mellan plankorna. Fortsättning följer..

Och nu sitter jag här och får i mig frukost, Victor är ledig idag men sover så jag och lilleman ska ut på promenad i solen nu. Det är LÖRDAG och jag har lördagsfeeeling deluxe! Härligt! Ha en fin lördag hörrni <3

12 kommentarer

 1. Hej Maja! Skulle du kunna göra ett inlägg om rekommenderade produkter för tunt hår!! Och även vilka frisyrer/tips&tricks du gillar!!

 2. Mysigt inlägg! Man känner verkligen hur bra du mår just nu 😉

 3. Alexandra Svara

  Hej Maja, jag följer dig dagligen och älskar din stil och du ger mig mycket inspo❤️ Vart kommer ditt ”röda mjukisset ifrån? 🙏

 4. Hej fina Maja! Tack för att vi får följa dig på en jättehärlig blogg 🙂 Du kanske redan svarat, men din fina orangea ”mysdress” var kommer den ifrån? Alltså den färgen var så fin på dig, så jag hade hoppats att det skulle passa mig lika bra 🙂 🙂

 5. Hej!
  Vill bara rekommendera om ni ska till Nice att besöka oliviera, en liten restaurang i gamla stan med magisk mat! Var där nu för någon vecka sedan och wow alltså, vilken man som driver stället, så karismatisk och kunnig! Han gör egen olivolja som är magisk! Kan verkligen rekommendera. Men besök kring lunch och kom tidigt för det blir snabbt fullt.

  Ha det bäst både i Sverige och i Frankrike!

 6. Jag känner typ lyckorus för din skull haha och för min som snart också är i bebisbubblan 🥰🥰

 7. Hej maja!
  Relativt ny läsare till dig, men oj vilken inspirerande blogg !
  Du har otroligt härlig klädsmak, jag har lite panik för jag ska på bröllop nästa helg och har kört fast. Vill se jäkligt snygg ut men får inte ihop Det!
  Kan du inte posta ett inlägg med förslag till bröllopsgästen?
  Ha en underbar lördag!
  Felicia

 8. Hej Maja,
  Hur ser din träning ut nu efter graviditeten? Har själv en 4 månaders, älskar att träna och försöker samla inspo överallt ifrån om träning efter förlossning så det vore kul att höra. Älskar att få följa dig!

Skriv en komentar