Maja Nilsson Lindelöf

Klänning här / Jacka här / Skor här / Ring här / Glowdrops här

Inlägget innehåller adlinks.

8 kommentarer

 1. Maja, du har ju världens bästa stil, inspireras så mycket av dig!! Nu är det ju snart dags för alla festivaler att dra igång, kan du inte tipsa om lite festivaloutfits? Kram på dig <3

 2. Hej Maja! Undrar var dina vita sneakers kommer ifrån som du hade på din senaste instagram post, den med det röda/orange setet 😊 kram!

 3. Var är ditt snygga röd/orange set ifrån som du har på dig på din senaste instabild?😍

 4. Hej Maja! Jag blev mamma förra måndagen och finner så mycket inspiration och pepp här på din blogg. Du verkar så cool lugn i din roll och undrar om det var så från början eller att du växte in i det. Och hur lång tid tog det för er att få in rutiner? Undrar också om Ted Louie gillade att sova i babynest direkt eller hur ni isåfall ”lärde” honom det? ♥️

 5. Hej Maja! Kan inte du tipsa om snygga badkläder i sommar? Är på jakt efter både en bikini och en baddräkt så om du kunde ge lite tips vore det GULD! Tack för en fantastisk blogg. Blir alltid glad av att gå in och kika här, oavsett vad du skriver om. 😊 Kram

 6. Hej fina Maja! Kan du ge några tips på hur man hanterar sin ångest/negativa tankar och känslor? Har du helt kommit över din ångest sedan du blev mamma? Jag är så glad för din skull, för det verkar verkligen som om alla bitar fallit på plats för dig <3

 7. Hej Maja
  Du burkar alltid ha så kloka råd och bra svar.
  Jag har säsongat flera säsonger på samma ställe i flera års tid. Alltid träffar jag samma kille som också är där och säsongar. Vi har så himla kul ihop och han tar fram mina bästa sidor. Han är nog den ända jag tänk tanken om ”att han skulle jag kunna spendera mitt liv med”
  Vi sågs i påskas igen och bestämde att vi måste fortsätta träffas även när vi inte är i samma stad. Vi har setts och hade nog den trevligaste helgen på länge. Facetimear flera timmar varje dag. Men det här med distansen har vi olika känslor. Jag brukar vara rädd och skulle troligtvis inte ens valt att träffa någon i en annan stad om det inte var för honom. Jag har 4 år kvar på min utbildning och han tar examen nu i sommar. Mina år på utbildningen skrämmer honom att jag kommer vara fast i den staden för 4 år innan jag har möjlighet att flytta. Just nu ser jag inga hinder även om jag vet att det inte bästa med olika städer. Han ser bara hinder och han tror inte att han vågar chansa. Hur ska jag tänka? Är jag ung och dum som tror på kärleken så mycket att jag tror vi kommer lösa det om båda vill. Just nu är jag förkrossad för att han inte nog kommer ens försöka ge oss en riktig chans. Båda är ledsna över det och han påpekar flera gånger att de endast beror på distansen och inget annat.
  Hur gjorde du och Victor i början? Hur tänkte ni med distansen?
  Tusen kramar

Skriv en komentar