Maja Nilsson Lindelöf

I betalt samarbete med CHIMI.

Jag kan med stolthet berätta för er att jag har ett samarbete med det svenska företaget CHIMI eyewear en tid framöver där jag tillsammans med dom delar med mig av just mina favoriter. Här hemma har det legat chimi-solglasögon i flera år som vi har varvat mellan och nu har jag äntligen utökat garderoben. Deras nya sortiment är helt galet och det finns alla möjliga olika modeller, färger och linser vilket gör att det enkelt passar alla. Jag gillar även att många är unisex så man kan dela broderligt med sin partner. Deras nya sortiment erbjuder brillor som passar alla, och även oss som gillar att variera en hel del. Ni vet ju att jag tycker om att mix matcha allt möjligt och solglasögon är alltid pricken över i:et när solen är framme enligt mig.

Peach #001 – jag har alltid älskat den här färgen och tycker att det är en sån härlig mix av sommarkänsla och ändå klass. Älskar modellen som är så nätt också.

Mirror Coco #003 dessa kommer jag matcha med vita stora skjortor och jeansskjorts, stiliga brillor som passar till allt.

Mirror Litchi #008 min absoluta favorit! POWER-glasögonen nummer ett. Piffar upp vilken tråkig outfit som helst och man går från medelmåttig till cool på en sekund. Jag gillar att dom genomskinliga bågarna skiftar något i blått.

Och sist men inte minst, Peach #005 Black. Jag gillar mixen av peach och black, att det är någonting som sticker ut men det är ändå classy (som jag alltid tjatar om). Dessa till en simpel svart klänning och klackar kommer ni se mig vandra runt med i sommar.


Häromdagen såg jag ut såhär innan vi drog iväg på lunch, matchade mina Mirror Coco #003 med en simpel beige jacka och svarta skinnbrallor!

Med koden MAJA får ni hela 15 % på hela Core Collection-sortimentet vilket är en komplett baskollektion som består av åtta modeller i tio olika färger och tre linser: Mirror, Clear och Black. Erbjudandet gäller från idag alltså den 5e maj till den 26e maj. Ni kan även använda koden i deras butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm. CHIMI erbjuder även snabba och fria leveranser, fria returer och ett årsgaranti vilket kan behövas på ett par brillor.

Ni hittar mina favoriter samlade här!

9 kommentarer

  1. Hej Maja ❤️ jag är inte en sån som skriver till ”kändisar” men jag kan inte hålla mig. Du är min allra största förebild här i livet. Jag älskar hur du är så ärlig och dig själv hela tiden. Jag tar det nästan personligt när folk skriver elakt eller har en tråkigt ton mot dig för hur kan man göra det till världens finaste ödmjukaste tjej?? Det känns som jag känner dig. Du förtjänar BARA det bästa, Fortsätt vara precis som du är för du inspirerar ❤️ jag hade kunnat åka till Manchester bara för att ta en kaffe med dig, kram från ditt största fan

    • ÅH TACK! Jag blir SÅ glad du anar inte, och det betyder världen för mig att såna som du läser min blogg. Och tack för att du tog dig tiden att skriva till mig. Massa kärlek <3

  2. Riktigt bra samarbete! Känns väldigt du och massa fint till oss.
    Ha en fin dag,

  3. Åh vilka snygga glasögon!! Ska in och kika på deras hemsida på en gång! Tack för att du är du och för att vi får följa ditt liv, du är bäst!! <3

    /Julia

Skriv en komentar