Maja Nilsson Lindelöf

Idag såg jag ut såhär! Båda byxorna (Zara) och jackan (H&M) köpte jag i januari och jag försökte se om det fanns kvar men inte vad jag kunde se däremot har jag hittade liknande åt er!

Byxor här / Kavaj här / Solglasögon här (det kommer rabattkod på söndag så håll ut)/ Skor här

Inlägget innehåller adlinks.

8 kommentarer

 1. Hej fina underbara du <3

  Vart är din svarta skin jacka ifrån? Den du hade på din instastory i veckan <3

  Puss och kram

 2. Hej maja tack för bra blogg och andra sociala medier, saknar podden väldigt hade varit kul om ni gjorde avsnitt någon gång i bland men för nöjets skull denna gång. Sedan till det jag vill få med detta, skulle vara väldigt kul om du tipsade om saker när du väl köper dom och inte som nu typ ett halv år efter.

 3. Åh, vill också veta vart din snygga svarta jacka är ifrån som du hade häromdagen?😍😍😍

  • Jackan kommer ifrån Anine Bing! Jag har försökt hitta en länk överallt åt er men den verkar vara helt slut? Köpte min på rea och tror att jag norpade sista på sidan där jag köpte den (The Outnet) för nu hittar jag inte jackan där…. Kram <3

 4. Men anledningen till att hon inte la ut dem då är ju för att hon inte kom i dem då på grund av graviditeten? Jag tänker att hon inte tipsar om någonting som hon ännu inte vet sitter bra och ser snyggt ut på.

 5. Tusen tack för svar! Ska scanna igenom alla möjliga sidor och se om jag kan få tag i en 😍 Tack för ditt svar och för att du ger så mycket inspiration! Kram

Skriv en komentar