Maja Nilsson Lindelöf

NU är sommaren snart här, eller iallafall för oss. Om mindre än två veckor flyger vi hem med Ted Louie för första gången och flera veckor semester väntar. Det blir en sommar i Sverige för oss i år förutom en kort trip till Frankrike då jag har lite jobb där men annars blir vi hemma och det ska bli så mysigt. Så nu har jag börjat packa lite och det är lite klurigt i år eftersom att jag är större än vad jag brukar och alla kläder passar inte men jag är mer än taggad på att få klä mig i sommarkläder. Så enkelt att känna sig fin på sommaren tycker jag.

Här kommer lite grejer jag har i sikte!

Örhängen för under hundralappen från GinaTricot, detta med en maxiklänning och ett par sandaler säger jag inte nej till.

Nu vill man ju ha på sig allting Matilda har men denna bikinin är jag KÄR i, så otroligt fin mix av färger. Ni hittar den här!

Dom mest perfekta klackarna för sommaren hittar vi på Filippa K just nu, dessa till exakt vad som helst och man ser stilig och classy ut.

Och på tal om Filippa K, denna klänningen vill jag glida runt i och dricka vin i. Eller ha på stranden eller bara slänga på mig för en lätt lunch på en uteservering. Åh så fin den är.

Och nu har ju inte jag haft tid att gå och fixa naglarna på fem veckor, eller tid har jag kanske, men inte riktigt lust. Däremot vill jag införskaffa mig lite fina nagellack hem istället och måla själv. Och det vill jag göra i massa härliga galna färger. Beiget och rött är passé, nu vill jag knarka i färg. Såg detta från Depend och blev kär.

Och så vill jag glida runt i massa hårband och accessoarer hela sommaren, exempelvis detta hårband från ByMalina.

Inlägget innehåller adlinks!

4 kommentarer

  1. Jag har det där nagellacket och jag älskar det, fått så många fina kommentarer om det på jobber. Naglar lyser och man känner sig fräsch!

  2. Hej fina Maja!
    Jag undrar om du skulle kunna göra en inlägg eller när du svarar på veckans frågor, om du skulle vilja ge förslag på hur man skulle kunna klä sig på summerburst. Detta ligger nog inte i dina planer, men du har sådan fantastisk klädstil och jag har väldigt svårt för att sätta ihop en snygg outfit.
    Du är bäst, Kramis

Skriv en komentar