Maja Nilsson Lindelöf

Renoveringen fortsätter i Stockholm och nu närmar det sig ju faktiskt inflytt! Herregud om en månad är vi hemma och då är planen att lägenheten ska vara klar. Sommar i Sverige med mina grabbar och vi ska tillsammans få bo i den här fina lyan, som jag längtar.

Nu är garderoberna på plats, dom ska målas en gång till och smågrejerna ska fixas men här kommer lite snapshots jag fick skickade till mig. Vi är redan så nöjda med vårt val av byggare, det kändes viktigt att använda ett bra företag så att saker och ting blev gjort ordentligt.

Vi valde att bygga in garderober i vårt sovrum vid dörren ut mot hallen, detta blir Victors space som han får hushålla med när han väl är där.

I Ted Louies rum ser det ut såhär just nu! Det blir ju ett barnrum men även mycket garderober så att vi får plats med allting när vi är hemma i Sverige, det är när man inte har förvaring som det blir stökigt har jag lärt mig.

Vi byggde även garderober från Ted Louies rum in till vårt så det nästan blev som en lönndörr! FINT JU!

Fortsättning följer!

6 kommentarer

 1. Längtar fortfarande efter din vlogg hosuetour från huset i Manchester! Fattar att du inte kan filma så mycket utanför huset av säkerhetsskäl men inuti 🙂

 2. Så himla fint!!
  Jag har en fråga, jag och min sambo har just fått veta att vi väntar vårt första barn.
  Vi står nu i valet och kvalet om när vi ska berätta om nyheten för familj och närmsta vänner.
  När berättade ni för de närmsta??
  Stor kram!

 3. Vilket hantverk! Lådorna är ju – måste googla nu – sinkade och garderoberna ser ut som original eftersom de går i samma stil som dörrar och – eh googlar igen – bröstpanel.

 4. Vilken storlek har du på dina Gucci sandaler? Är de normala i storleken? 😍

Skriv en komentar