Maja Nilsson Lindelöf

God morgon höll jag på att skriva tills jag insåg att klockan är 12 här och 13 i Sverige, snacka om att man har gått på mammaledighet. Min förmiddag har bestått av bebisgos i sängen, en promenad till vår lokala mataffär där det även finns ett fik där jag sitter just nu och äter någon slags frukost/lunch. Ingenting mer än det har vi hunnit med och jag har inte den minsta ångest över det. Ni vet ju att jag brukar ha prestationsångest och kan lätt känna mig stressad men så känner jag aldrig längre, vi är i vår bubbla och jag får mitt jobb gjort och det räcker just nu.

Idag väntar absolut ingenting mer, vi ska ta oss hem och mysa. Jag ska jobba lite och fixa, Victor kommer hem en stund innan han drar iväg på match igen så vi blir ensamma inatt vilket ska bli mysigt. Nu vaknar lilleman! PUSS så länge

4 kommentarer

  1. Åh vilken härlig dag och skönt att du inte känner någon stress/prestationsångest utan kan njuta, ska hålla tummarna att det ska hålla i sig. Är ny följare till dig här på bloggen (och även på IG) men ville mest bara säga att jag gillar din blogg, tycker det är fint att få se en liten del av ditt liv och gillar tonen din blogg har och bilderna! 🙂 Ska bli spännande att följa dig. KRAM

  2. Mysigt <3 Tycker om alla dina inlägg, men det är något visst med dina såna här mysiga små inlägg ❤

  3. Kan du inte lägga ut vad du fick i Push present 😍😍

Skriv en komentar