Nu sitter jag och mina grabbar på tåget påväg till London. Det var en tuff natt och Victor kom hem från Barcelona tidigt imorse så huset lämnades i kaos och vi två yrvakna imorse försökte komma ihåg allt det viktiga man behöver för en dag ute på vift med spädbarn men nu är vi äntligen påväg! Känns roligt att komma iväg, pass till lilleman ska ordnas och sen möta upp några vänner på fika. Och solen lyser!

9 kommentarer

 1. Vart är ditt linne ifrån? Så fint!! Såg på din instastory 😍

 2. Mysigt att komma iväg lite ! 🙂 Tråkigt att det gick som det gick i deras match igår… trots att jag är liverpoolfan haha, united är ju inte det mest omtyckta laget då har min pojkvän lärt mig, men vi båda tycker såklart ändå det är roligt att se victor på planen!

 3. Kommer Ted Louie få svenskt pass? Eller varför behöver ni åka till London för att fixa det? Tänker att han är ju född i England så därmed engelsk medborgare? KRAM

 4. Hej fin! Skorna du har på ditt senaste insta inlägg i London med barnvagnen, vart är dom ifrån ? Kram

 5. Gissar på att de behöver besöka svenska ambassaden i London för att fixa pass.

 6. Hej! Jag tänkte på den lilla vagnen ni har som ser ut som det är en babyskydd i klickat, vad är det för någon? Är själv gravid och tittar runt på vagnar tycker den ser så smidig ut men har fått till mig att små bebisar inte får ligga så under en längre tid, då man ska kunna fälla ner de helt för att de får typ kramp i sina små kroppar när de sitter i den ställningen under en längre tid, både för att huvud och nacke inte kan vara helt nerlagt (om du förstår vad jag menar). Bara vad jag fått till mig, så därför jag undrade om den är typ godkänd för såna små bebisar för isåfall skulle det vara perfekt.

 7. Oj jag måste varit sämsta mamman då.
  Vår unge var en riktig skrikbebis med mjölkallergi m.m och sov typ endast i den från födsel till 6mån😂
  2år idag och fått alltid full pott på alla läkarkontroller och är superglad och pigg

 8. Igenkänningsfaktorn… med facit i hand hade det vart bra för mig att delamma eller kanske endast köra ersättning. Men fick aldrig det rådet trots olika problem som aldrig tog slut eller blev bättre men de betraktades väl aldrig som tillräckliga. Å som nybliven mamma kände jag mig inte övertygad själv att sluta amma var grejen. Han ”följer ju sin kurva”. Men när jag äntligen slutade amma runt 7-8 mån så blev allt annorlunda. Mitt mående gick från ganska dåligt till tipptopp! Min älskade unge blev inte längre min fiende. Jag var typ rädd för honom 😩 alla problem vi haft, allt kretsade kring att ha honom nöjd (läs utan extrema skrikattacker) så jag försvann helt. Att sluta amma var riktigt jäkla skönt för mig och om det blir ett till barn kommer jag lyssna på alla varningstecken och lyssna på migsjälv. För jag sörjer verkligen bebistiden ibland, som för många är så fantastisk och för många andra inkl mig då ist är hemsk, ångestfylld och bara en stor känga till självförtroendet. Just självförtroendet är ju så fragilt som nybliven mamma och det är svårt att bygga upp igen och samtidigt är det såå viktigt att ha under babytiden. Det är mycket som går emot en och då gäller det att tro på sigsjälv och finna peppen. Att bygga ett raserat självförtroende i den sitsen är fasen inte lätt. Därför – låt det inte gå så långt. Låt ingen tynga ner dig! Gå med vad som känns bäst, å för guds skull 😉 bli inte rädd för din bebis (som jag) men du verkar redan kommit längre än jag hade på 7 månader. Gör allt, även om du bävar för det, utsätt dig.. Du är grym Maja – är redan impad av hur säker du känns. Mammabjörn ❤️

 9. Kommer du dela med dig av din förlossningsberättelse? Kommer själv troligtvis bli igångsatt om några dagar, och jag försöker att förbereda mig genom att läsa andras berättelser. All kärlek till er 3 <3

Skriv en komentar