Maja Nilsson Lindelöf

Godkväll från en väldigt trött Maja. Våra gäster åkte vid 16 och sedan dess har vi spenderat eftermiddagen med att slötitta på TV, bada med T, äta rester och tvätta. Dona helt enkelt. Mysa. Det har ju varit fullrulle med främmande i flera veckor nu så det var riktigt mysigt med en halvdag bara vi tre. Imorgon åker Victor till Barcelona för att vara borta i två dagar så jag och T blir ensamma FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Så spännande och jag har storslagna planer. Vi ska ta oss ända till affären och skicka paket, gå på en långpromenad och ha telefonmöte med Jonna. Det ska bli härligt, att ha en vanlig måndag i livet imorgon. Är redo för rutiner igen, fräsch mat och träning.

Det här är verkligheten just nu, lite småstökigt överallt, en liten grabb som sover och en stor som förmodligen sover vilken sekund som helst även han. Ska frakta upp dom till sovrummet nu och sätta på en film i sängen, och vi hörs imorgon igen med lite ny energi <3.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

Skriv en komentar