Maja Nilsson Lindelöf

Dagen har gått i ett lugnt tempo, som sig bör på lördagar. Victors två andra bröder är här samt Sebbes flickvän Maria och hälsar på Teddisen (och oss såklart). Dom kom igår morse och åker imorgon redan så nu njuter vi, turas om att pussas och hålla Ted Louie. Idag väntar fotboll och ikväll blir det middag hemma (det blir ju så nu med en bebis). Vår bil hämtar oss om två timmar och vi har precis ätit brunch, så nu ska jag passa på att fixa till mig innan bebisen behöver äta igen.

Önskar er en fin lördag <3

Rekommenderade inlägg

28 kommentarer

 1. Hej!

  Jag har en fråga om valet av namnet Ted Louie, tyckte jag hört det tidigare och insåg att man hör det i början av John och Sannas sång till er i ert poddavsnitt om bröllopet haha (sjukt minne🙈).

  Har Ted Louie alltid varit bestämt som namn om ni får barn? Och hur kom ni fram till det?😊
  (Blev så nyfiken när jag insåg att jag hört namnet sagt av dig och Victor innan ni faktiskt blev gravida😊)

 2. Är såååå avundsjuk på att ni har en nyfödd liten kille där hemma! Min son är snart 10 månader och jag undrar redan vart tiden tog vägen, vet att man låter som sin farmor men de är så sant, tiden flyger iväg. NJUT av bebisbubblan! Det är nu livet börjar <3

 3. Finns de som påstår att du inte ammar bara för att kunna dricka vin. Vad har du att säga om det?

  • Varför ska hon ha ”något att säga om det”? Hon har precis efter förlossningen beskrivit vilket helvete dom haft det med media. Så nu är det ju verkligen dags att bara dom låta vara i sin bebisbubbla.

 4. Denna jävla momshaming måste få ett slut! Det angår inte dig eller någon annan för den delen varför Maja eller någon annan mamma för den delen väljer att sluta amma.

  Och ett tips till dig är att läsa vad det står på Livsmedelsverket, man kan dricka vin fast man ammar.

 5. Går alldeles utmärkt att dricka vin och amma, det går inte ut i bröstmjölken. Snarare att dricka sig påverkad som inte rekommenderas i och med att man har hand om ett barn.

  • Alltså Malin. Helt ärligt du har ingen koll tydligen, så jag tycker du bara ska hålla käften, okej?

 6. Klart det inte finns någon som påstår det, det är något du har hittat på för att kunna kommentera dumt på Majas blogg. Något glas vin går utmärkt när man ammar för övrigt.

 7. Ååå är det sant! Älskade att lyssna på den låten förut haha, men jag kan inte höra dom sjunga det någonstans 🙁

 8. Jag har sett att flera säger att man kan höra namnet i den låten men jag hör inte det 🙈 hörs det inte i versionen som ligger uppe på youtube? ☺️

 9. Hej och grattis till lilla gossen🙂
  Fina namn på gossen men varför kallat ni honom för Teddisen? Lätt till att han kommer att kallas så. Jag vet av erfarenhet att smeknamn stannar kvar. Hur som helst så önskar jag er all lycka och att ni få en bra start som nyblivna föräldrar. Va rädd om er och ha det gott.

 10. Malin, hur mår du?
  1. Du har ju faktiskt ingenting att göra med om hon ammar eller inte och varför hon gör det eller inte gör det.
  2. Dessutom kan du du kan dricka vin och amma. Du ska dock inte bli full och vara nära bebis.

  Skulle inte det vara bättre att läsa på om hur det är att vara typ kvinna och/eller mamma 2019 och bara hålla vissa spydiga kommentarer för sig själv?

 11. Omg! Hörde nu, hörs i den versionen dom spelar i poddavstnittet ”PARA VOCE” sista minutrarna!

 12. Man kan dricka vin även om man ammar! 1-2 glas i veckan går bra enligt livsmedelsverket.

 13. Åh finaste familjen!!<3
  Jag vet att du pratat om att du har bott i Norge, jag själv är nämligen väldigt sugen på att flytta till Oslo ett tag. Finns det något inlägg här på bloggen om det? Hur kommer det sig att du flyttade dit? Är jättenyfiken på det. Puss och kraaaam!!<3

 14. Hej Malin! Vill bara upplysa dig om att man kan dricka alkohol även om man ammar👍🏻 Så! Nu vet du vad du ska svara nästa gång du hör
  någon fälla en sådan okunnig kommentar.

 15. Att du e tappad som ens frågar det.. att påstå att hon tar det före sin bebis är väldigt lågt och respektlös..

 16. Det finns människor som påstår saker om allt. Fan låt lilla familjen vara!! Vilken dum jävla kommentar.

 17. 1+ OCH oavsett om hon skulle amma eller inte skulle hon kunna dricka vin. Att man inte kan dricka alkohol samtidigt som man ammar är en MYT. Maja och Victor bestämmer helt och hållet själva hur de gör och ingen ska lägga sig. Kommentera inte saker du inte vet något om Malin.

 18. Ursäkta eventuellt omoget bemötande. Men det går HELT UTMÄRKT att dricka vin när man ammar. Vet inte om du helt bott under en sten och helt och hållet missat den senaste forskningen kring detta. Stick tillbaka under sin sten och sprid din negativa energi där, dåre. Låt en kvinna leva för faan. Tack och hej

Skriv en komentar