Maja Nilsson Lindelöf

Solen lyser och bebisbubblan fortsätter. Lever mitt bästa liv och kan nog inte hitta någonting att klaga på. Njuter verkligen.

En kväll gjorde svärmor spansktapas. Oj så gott det var. Det, musik och lite rödvin bestod kvällen av. Så himla mysigt. Jag älskar tapas med Victor propsar alltid på att det inte är ”tillräckligt mättande” men den här gången antar jag att han blev mätt med tanke på det här bordet. Min favorit var den spanska tortillan, den ska jag testa på själv någon gång!

Victors lillebror Alex har varit här på besök liksom Victors mamma, så Ted Louie har skickats runt bland famnarna <3

Och pussats med farmor. Älskar denna bilden, han är så SÖT och ibland blir han alldeles IVRIG och ser ut såhär.

Vi tre åkte en dag och ordnade med lite papper till lillgrabben, nästa vecka väntar London så han får sitt pass fixat i tid lilleman.

Och jag tog selfies i bilen påväg dit!

Och jag har sett ut såhär! LÄNGTAR nu tills alla mina gamla kläder passar igen, åh att få ha på sig ett par jeans med en vanlig topp känns som lyx just nu.

Och vi har snackat på facetime med nära och kära <3

Och Kenan kom med presenter och blommor och träffade Teddis för första gången <3

Och igår var vi på fotboll och tittade på Champions League. Var helt slut när jag kom hem och upptäckte det att man kanske inte alltid kan göra precis det man alltid har gjort innan med en bebis. Kom hem vid elva och då väntade amning och nattning och vi somnade nog inte förren vid 01 innan det var dags för mat igen vid 03. Men såhär glad vad JAG innan iallafall!

Nu har vi precis kommit hem från en brunch och nu väntar chill hemma, gänget åker vid 16 så nu blir det att njuta sista tiden!

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer

  1. Du stråler virkelig om dagen, Maja! Og Teddis er aldeles nydelig ♥️😭

  2. Älskar att du är tillbaka på bloggen! Så fina bilder! Och man blir helt varm i själen av att du ser så lycklig ut<333

  3. Men åh så mysigt, älskar att ni njuter!!! HELT RÄTT 😍 Han är ju så fin också, wow! Kramar

  4. SÅ HIMLA MYCKET GRATTIS till er båda, till er fina lilla skatt! Ted Louie är så bedårande söt så jag blir alldeles rörd när jag ser bilder på honom, vilken liten guldklimp!!! Hoppas att ni alla mår bra & tack för att du tar dig tiden att uppdatera i bebisbubblan, det är SÅ roligt att få ta del av den <3

  5. Som du STRÅLAR och LYSER Maja! Mammarollen passar dig så otroligt, njut njut njut!!!! Ted Louie är nog den vackraste bebisen jag sett.

  6. Står det T-LO på hans napp? Dör sötdöden i sånt fall! Och är det så att jag ser i syne så är det nu det officiella smeknamnet på er lilla guldklimp. T-LO❣️

Skriv en komentar