Maja Nilsson Lindelöf

Jag är ju helt inne på naturfärger just nu, det är så fint och stiligt tycker jag och vi valde att vår Stockholmslägenhet skulle gå i den färgskalan. Även vårt hus här i England har ju mycket jordfärger och jag försöker att få in det mer och mer.

Här kommer några favoriter jag håller koll på just nu!

Den perfekta beiga fåtöljen – Ellos

Kudde – H&M Home

Naturlampa – PR home

Överkast – Confident Living

Linnegardiner – H&M Home

Lakan – Ellos

Bordslampa – PR Home

Fåtölj – Ellos Home

Lampa – By Rýdens (min favorit)

Inlägget innehåller adlinks och bilder från Pinterest.

5 kommentarer

  1. Skulle vara kul om du någon gång berättade om hur Victor stylar sig. Tänker speciellt på hans hår… hur fan kan det vara så snyggt? Är själv kille och känns som alla hårprodukter vill mig illa. Hur gör han?

Skriv en komentar