Maja Nilsson Lindelöf

Hej mina vänner. Åh det är så fint för mig att kika in här när ni är så fina mot mig. Jag har varit ett vrak men idag andas jag ny luft igen och det blev så upplyftande att komma in hit och läsa era fina rader om att jag ska kämpa på, att ni är flera som är i samma situation med era män och att man som höggravid mår såhär och att det är helt okej. Så tack för det.

Jag tänkte att vi kikar lite på senaste dagarna, även om det som ni vet, i princip består av samma typer av bilder nu förtiden he he. HÅLL UT, snart blir det bilder på en bebis och efter det en sommar i Sverige men vin och härliga klänningar ni kan bli inspirerade av. Nu blir det liksom godis, mjukisar och gråt i varannat inlägg.

Vi donar, donar och donar. Och mitt kontor är snart i ordning! Vilket gör mig så glad och det blev så fint. Jag hittade allting själv och jag är så nöjd. Nu är det detaljerna till typ hela huset som ska fixas för det är ju det som gör det. En skandinavisk lampa och ljuslykta exempelvis, dock så känner jag ingen stress med det alls utan det får vi ta när vi har lust och ork!

Jag har ätit breakfast for dinner när Victor har varit iväg, även breakfast for lunch och breakfast for breakfast. Det är liksom det jag verkligen njuter av nu, fil och knäckebröd.

I förrigår var Victor ledig så vi checkade in på mitt spa på gymmet, jag hade bokat massage till både honom och mig och alltså WOW, jag fick en gravidmassage i vecka 8 eller något sånt som knappt kändes av men nu fick jag i princip EN RIKTIG massage och jag har inte njutit så mycket någonsin tror jag. Min rygg och nacke behövde verkligen det där och ”you need to come back because your back needs more help”, don´t I know it tänkte jag.

Vi åt sushilunch efter det <3

Igår mådde jag såhär :)))) typ hela dagen. Grät till och från konstant. Skickade den här bilden och skrev ”mår så bra”. Men det var igår, och efter att ha kurerat mig i soffan med Viggis, pratade med Sanna i telefon och ätit godis så mår jag idag som sagt mycket bättre. Snacka om breakdown dock, herregud säger jag bara.

Till middag åt vi kyckling och ris och tittade på fotboll. Så skönt för hjärnan att bara fokusera på det i 90 minuter.

Och så skrev vi vår matlista till BB. HAHA låter som om att vi ska iväg och campa i en vecka.

20 kommentarer

 1. Jag kunde inte äta fast föda under förlossningen, drack proteindrickor ocj smoothie så tips från mig är verkligen att köpa me sånt man kan få i sig via sugrör också. Man behöver verkligen energi under tiden man kämpar på 😅

 2. Åh vad mysigt med massage. Att koppla av är det BÄSTA som finns. Allt kommer bli bra och snart har du en liten bebis vid sidan om dig. Ha det bra puss och kram.

 3. Man måste bryta ihop för att komma igen. Jag läste att vi människor har tre slags tårar. Två av dem är till för att skydda ögat, men den tredje typen är emotionella tårar och dem innehåller bland annat massor av stresshormon. Man frigör alltså massor av stress genom att gråta. Så häftigt!!!! 🙂

 4. Nu får du såklart massa tips! Men ifall du vill ha fler haha så måste jag tipsa om massa smoothies och ha med sugrör så kan V stå och tvinga i dig mellan värkarna. Jag fick inte i mig någon mat när de gjordes som ondast men allt med sugrör så jag svepte nog 8 liter kokosvatten + smoothies! ❤️❤️❤️

 5. hahahahaha dör av skratt, verkligen camping vibbar på matlistan, kul och se om du äter allt eller inget alls <3<3 Kämpa på det sista nu, snart är ni föräldrar! Kram

 6. Hej Maja,

  Ville bara säga tack för att du är så ärlig om ditt mående under graviditeten. <3 Jag har aldrig varit gravid men tänker att det nog finns jättemånga där ute som mår ganska dåligt under sin graviditet. Känns som att det är lite förbjudet att prata om för att man ska vara så tacksam och lycklig över sitt barn hela tiden. Som att ens dåliga mående/svängiga humör skulle göra att man var mindre glad eller tacksam? Det ena utesluter ju inte det andra tänker jag. Jag är själv en högkänslig person med ganska mycket ångest och kan tänka mig att jag skulle må hit och dit om jag har turen att kunna bli gravid någongång, känns fint att man kommer kunna hitta platser på nätet där man kan få bekräftelse på att man inte är ensam om sina känslor.

  Hoppas sista tiden blir precis som du vill att den ska vara, du är grym! Lyllos bebisen som får en mamma som du! Kram

 7. Lilla gubben :))) du måste förstå att fotbollen är ett arbete (och såklart en livsstil+passion) men deras bebis är förevigt och störst av allt

 8. Jag och min fru fick vårt tredje barn för någon månad sedan. Jag kan inte tänka mig att jag skulle kunna/vilja missa att vara med på första förlossningen eller om de skulle vara den tionde, Varje gång är något speciellt. Denna gång gick det hur fort som helst och jag fick ta emot bebisen i bilen. Tänk om hon varit själv.

 9. Hej! Självklart skall Vigge var med på Er förlossning. Det första barnet som i mitt fall var det bästa barnet(harettså100%påhonom)
  Vet inte om det kommer fler för er.
  Det kommer att gå bra!!!
  United/VSK hjärta!!!

 10. Haha Anders din dumma jävel.
  Så du tycker inte att Maja har några ”riktiga problem” men hon är uppenbarligen ett stort problem för dig? Vad fan hände med världssvälten Anders? Haha tjockskalle

 11. Åh, jag födde vår dotter i december och på vägen dit stannade vi till vid en mack för jag tvunget skulle ha ballerinakakor med mig 🙂. Önskar er all lycka till!!! ❤️

 12. Hej Maja!

  Jag har en fråga till dig angående kost och träning. Jag har precis som du tidigare haft en ospecifik ätstörning men blivit frisk för ett antal år sedan och med frisk menar jag att jag kan äta i princip vad jag vill utan att få ångest i stunden men att jag ibland kan komma in i perioder där jag är väldigt missnöjd med min kropp, dock utan att få tillbaka det beteende jag hade under min ätstörning.

  Jag har förstått att du ser dig själv som helt frisk och att du är helt nöjd med din kropp så jag undrar hur du ser på att försöka gå ner i vikt/träna för att se ut på ett visst sätt efter en ätstörning? Tänker till exempel på att du förra våren ville träna mycket inför bröllopet. Finns det något bra sätt man kan göra det på utan att falla tillbaka tror du? För mig blir det lätt att jag börjar tycka mindre om min kropp när jag väl börjar fokusera mycket på framförallt kosten och att jag då blir mindre nöjd än vad jag är i de perioder då jag inte bryr mig alls. Jag vill ju fortfarande kunna äta nyttigt för min hälsas skull och kunna sträva mot ett mål utan att det ska ta över mitt liv som det gjorde då.

  Hoppas du förstår min fråga! Tack för en underbar blogg!
  KRAM

 13. Hahaha! Sjuk liste! Jeg fødte for snart ti måneder siden og er fremdeles irritert på alt maset om at jeg skulle spise. Fikk i meg kanskje tre skjeer vanilje yoghurt og har ikke kunnet røre det siden fordi jeg blir kvalm bare ved tanken. Fikk dog også noen salte kjeks, typ ritz, og det var det eneste jeg orka å spise. Så tenk på at du kan bli kvalm og ta med det du orker å spise om du er bakis 😉

 14. Till alla jävla män som kommenterar: testa spy de första åtta veckorna. Testa sedan att gå upp i vikt, vara hungrig, ledsen, orolig, GLAD, gråtig, GLAD och ledsen igen. Testa bära ett barn i nio månader. Testa få en värk. Testa sedan att gå igenom en förlossning. Tårar. Lycka! Sån jävla glädje. DET vill man göra med sin partner/man/sambo/kärlek. Ni män som yttrar er här. Hoppas ni får ett slag på ena kulan ikväll, det är typ inte ens miljons del av smärta att genomgå denna karusell vi går igenom. (Finns såklart undantag) Tacka vet ja kvinnan! Tacka vet jag kvinnor som Maja! KämpaMaja! Snart där ❤️

 15. Hade världens lista och en hel väska med massa göttit, där och då åt jag ingenting. Ville enbart ha Loka men de, de hade vi såklart inte med…

 16. Heeeej!! Din blogg = ÄLSKAR!!! Du är grym och bäst! Jag undrar bara vart ni köpt era tallrikar? De är som du, underbara!!!!

  P U S S

Skriv en komentar