Maja Nilsson Lindelöf

Alltid när jag har hamnat i en artikel i någon tidning eller på nätet så blir det en liten hatstorm på alla mina sociala kanaler som ni vet vid det här laget, främst här inne på bloggen (här behöver man ju inte stå för vad man säger) så därför låter jag kvällens inlägg vara så får ni kika på min vlogg istället! En vanlig vlogg från vår lediga torsdag förra veckan, det äts brunch och jag bakar bullar! Hoppas ni tycker om den!

Ni hittar vloggen här!

Vi hörs imorgon igen <3 Ni är bäst!

19 kommentarer

 1. Vill ge all kärlek jag kan för att kompensera alla idioter! Vi som inte kommenterar skit brukar ju oftast inte kommentera alls utan faktiskt bara njuter av ditt content i sin stilla ro. Vill jag bara att du ska veta inför förlossningen att du är grym! Kram!

 2. Blir lite rädd när jag ser vuxna män (?) kommentera sånna saker till dig (som du visade på Instagram). Men inte förvånad tyvärr. Du är snygg, rolig & klok, tycker Viktor ska vara glad att han har dig! Tror vi är många som följer dig, tittar på fotbollsgalan för att få se en skymt av dig, skavlan för att se dig osv. När jag ser Viktor i tidningarna så tänker jag åh där är han som är gift med maja! Stor kram till dig maja och lycka till med bebisen! <3

 3. Det finns vanlig jäst hos större Morrisons och Tescos. Inte till försäljning men om du går till deras avdelning där de bakar eget bröd och frågar så brukar de ha. Jag får en gratis påse där om jag frågar snällt haha. Så mycket enklare än med torrjäst. 🙂

 4. Tråkigt!! Hoppas vi slipper dom snart då så det kan bli lite mysigt här igen. Mest tror jag att dom håller på för att provocera, men det gör ju inte det dom skriver mindre vidrigt. För en normal person är det helt SJÄLVKLART att du (ni) vill att barnets pappa ska vara närvarande från start precis som mamman. För mig finns det inget annat.

  Lycka till Majsan! Du grejar det här!!

 5. De puckade trollen tröttnar snart och kvar är vi andra som hejjar och stöttar dig.
  Jag blir så glad av att kika in här för du verkar vara en sån genuint fin människa.
  Stor kram på dig ❤❤

 6. Googlar man ”lindelöf instagram” så kommer du före Victor! helt rätt! 🙂

 7. Du vet ju redan det såklart men människor som skriver sånt har verkligen inget bättre för sig. Jättetråkigt att deras bitterhet ska drabba dig <3 Du verkar vara en så genomfin människa, du har en utstrålning som gör att man blir glad. Vilken härlig vlogg det var, gillar att se er vardag! Kram!

 8. Jag blir så fruktansvärt jävla förbannad när jag läser vad alla dessa idioter skriver! Heja heja dig Maja! Och en stor eloge till dig som orkar fortsätta dela med dig av din vardag, tankar och allt annat du bjuder på i dina sociala kanaler trots att du får utstå en massa skit från en massa puckade människor! Hur gör du för att orka?! Stort lycka till med förlossning och allt där till när det blir dags! Håller mina tummar och tår att Victor kommer kunna vara med ❤️

 9. Maja, jeg må bare få si at du er et vakkert og inspirerende menneske! Stå på, vær deg selv og snu ryggen til alle slemme kommentarer! Lykke til med innspurten av graviditeten ♡ Jeg gleder meg til å følge deg videre ♡

 10. Hej Maja!
  Blir så ledsen när jag ser alla elaka kommentarer du får, så inte välförtjänt. Du ska veta att du är GRYM på alla sätt!! Du inspirerar varje dag och är en riktig power woman!! Heja dig och allt du gör! Kram!

 11. Måste berömma dig Maja. Hur du i alla inlägg oavsett kanal lyckas förmedla dig, ditt liv och dina tankar. Okomplicerat och ofiltrerat. Ditt hjärta är så stort. Önskar er all lycka framöver, lilla familjen❣️

 12. Du är bäst,en stor inspiration Å jag beundrar dej enormt!hejja dej Maja!❤️

 13. Maja, du ska verkligen inte bry dig om dem kommentarerna! Tyckte ditt inlägg om förlossning och Victors schema var jättebra och fint. Det som gör att din blogg är så himla härlig att läsa är att det känns som att du alltid är dig själv – och del av det är ju dina känslor och åsikter. Hoppas djupt att du inte låter tidningar osv göra dig till en mer sluten person. Det finns många här som förstår dig och stöttar dig! Heja dig!

 14. Men TACK vilket bra tips! Har bott i England i många år utan att känna till detta, ska kolla med Tesco imöra! 😃

Skriv en komentar