Maja Nilsson Lindelöf

Igår var Victor ledig och vi fick infon att lite saker skulle fixas här hemma, våra nya gardiner skulle anlända och larmet skulle fixas. Det vi inte visste var att det totalt skulle vara 15 personer här samtidigt, det borrades, lyftes mattor och fixades. Här stod jag och Victor som två muppar, båda två i pyjamas hela dagen och gick runt för att försöka att inte vara i vägen. Vi städade ur Victors spelrum som sakta men säkert har förvandlats till ett skräprum och vi plockade bort en hel del i huset. Det är plockandet som är värst tycker jag. Det här att liksom hitta en borste nere vid köket och ta upp den till badrummet igen, så det var skönt att spendera flera timmar till att bara lägga tillbaka saker till sin plats. Helt sjukt också hur man faktiskt BOAR in sig som par när man ska få en bebis, det har knappt gått en dag på två månader där inte någonting har fixats. Häftigt ju. Nu är vi 100 % färdiga för älsklingen att komma. Eller ja, hens säng och madrass samt skötbord är ju inte här så rummet är ju inte alls färdigt men äsch tänker jag, det löser sig då. Mer bilder från huset kommer! Även lägenheten i Stockholm!

Idag är Victor återigen ledig så jag bokade in massage till oss båda, min kropp har börjat bli så himla tung nu, igårkväll kunde jag knappt röra mig och han behöver rehab så idag väntar det, lite simning också, lunch där och i eftermiddag har vi besök hos läkaren. En del av mig hoppas få höra att det är nära nu, vet inte om han kan se det dock men önska kan man alltid.

Nu blir det dagens första kopp kaffe och så ska jag beställa en ny matta hit, vi tog dit den där nu på bildem så länge men jag vill ha ett lite hårdare material! Men visst blev det fint med nya gardiner? Mycket varmare och mysigt.

3 kommentarer

  1. Ja men så mycket finare med gardinerna redan ju!
    Håller tummarna för läkarbesöket!

Skriv en komentar