Maja Nilsson Lindelöf

Vi kikar på mina senaste bilder i mobilen! Det är inte mycket häftiga saker det tas kort på nuförtiden men så är det och här kommer det!

Jag har sett ut såhär en dag och fick många frågor om min hoodie som kommer ifrån Bikbok, ni hittar den här! Har tänkt ha den i sommar till ljusa levis-skjorts och sneakers. Jag städade HELA vår garderob en dag, gav upp en timme men sen kom Victor hem med ny energi och nu är allting felfritt. Och jag mår så bra. Min själ har funnit frid. Att gå in i garderoben är roligt och även om jag inte klär på mig vanliga kläder dessa dagar (det blir träningstights eller mjukisar) så går jag in och bara kikar. Dessutom är det bland det första man möts av när man kommer upp på övervåningen så det känns skönt för ögat.

Våra skåp är nu fyllda med svensk mat och jag känner mig så glad över det. Livet får liksom en extra guldkant i vardagen när man får börja dagen med antingen en ostmacka eller fil och flingor. Svenskfil (inte för att fil finns utomlands men ändå), och svenska mackor. MMmmmm jag bara äter och äter och myser och myser.

Jag har lite smått börjat förbereda BB-väskan, bland annat har jag läst mycket om att man ska ha med sig lipsyl då man blir torr av lustgasen! Ska göra en hel vlogg om BB-väskan hade jag tänkt och visa er!

Och på tal om barn så saknar jag denna och hennes lillebror något väldigt mycket nu. Mason har tydligen fått attityd och är den som styr och ställer där hemma. Åh längtar tills vi ses.

Victor är borta på match lite då och då så jag underhåller mig själv med att boa in mig, gå på massage och mysa. Och så spenderar vi en hel del tid med att lösa situationer över telefon så som vår barnsäng som är på vift, inredare som inte gör sitt jobb eller larm som inte fungerar som dom ska. Välkomna hem till lilla familjen Nilsson Lindelöf, även om bränderna är små så behövs något släckas varje dag.

Och när han har varit borta har jag beställt hem mat, en kväll libanesiskt som jag sedan åt upp dagen efter. Det brukar bli så när jag är hemma ensam, då äter man samma måltid minst tre gånger då man gör eller beställer något större portion som man sedan livnär sig på. VEM tycker att det är kul att laga mat till sig själv? Inte jag iallafall.

Och igår så kom vår soffa <3 <3 <3 <3 <3 och den var bra <3 <3 <3 <3 <3, nu behövs det bara beställa matta vilket verkar vara väldigt svårt för vissa personer och sen ska vår gamla soffa säljas. Sen är vi där! Nästan!

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer

  1. inser att jag verkligen saknar din och Sannas podd. Följer er båda via Insta/blogg/vlogg men det man saknar är att få vara med och se er fina kompisrelation. Saknar verkligen podden men förstår att det just nu inte finns energi. Hoppas hoppas det blir ändring när lilla tjejen (jag är övertygad om att du har en liten flicka i magen) kommit. Sköt om dig och stort lycka till!

  2. Hej! Tack för en bra blogg <3 Har du några tips på bra gravidtights? Behöver förbereda mig inför min egen växande mage!

Skriv en komentar