Maja Nilsson Lindelöf

Jag tog till mig av era tips och har beställt hem tre böcker inför förlossningen! Först ut var denna som jag läste ut på en halvtimme, läste upp flera stycken högt för Victor (ja, han borde också läsa men det kommer jag aldrig få honom till att göra och så är det med det), och skrattade. Otroligt bra och framförallt enkel bok! Väldigt mycket i boken var dessutom tips jag hade fått från min barnmorska, därför tänker jag att den här är perfekt för er som inte kommer att gå en kurs eller vill ha lite snabb info om förlossningen!

Det var många bra tips till partnern, vad hen ska tänka på och agera! Jag är en person med mycket energi och även när jag inte har det så har jag svårt att ta det lugnt så detta kändes viktigt för oss att läsa. Att när allting drar igång så ska jag vila mig i form. Vore typiskt mig att fortsätta i samma tempo här hemma och köra på med mitt ”ska bara” och sen är jag helt slut när det väl är dags.

Boken var dessutom väldigt rolig! Jag skrattade så mycket åt det här stycket för det här kommer förmodligen att vara vi, kan se mig Victor framför mig fundera på vad i helvete jag håller på med egentligen och varför jag inte lyssnar haha.

Men TACK för detta tipset! Jag rekommenderar denna vidare! Har två böcker kvar jag ska pjöja igenom, återkommer om dom!

9 kommentarer

 1. Bästa Maja! Har du några tips på snygga outdoor-/vind-/regnjackor som är snygga till jeans? <3

 2. Åh, de två barnmorskorna som har skrivit den boken jobbar på förlossningen där jag kommer att föda (är i vecka 36)! De håller i inspirationsföreläsningar med temat förlossning några gånger per år och har haft sen 2012. Därav att boken har blivit av tror jag =) sambon och jag var på den i januari och den var så jäkla bra! Om än roligare än själva boken (för vi köpte den efteråt). De fokuserade mycket på partnern och vi båda tyckte att det var en väldigt bra och givande föreläsning. Just för att den var så rolig så var det enkelt att lyssna och ta till sig allt de sa.
  Kram på dig <3

 3. Såg din senaste video på youtube. Tänker återkoppla till det du berättade om din ”prick” under läpparna. För det första förstår jag verkligen inte de människor som tydligen hört av sig till dig och inte gillar den? Jag tycker verkligen att det är SNYGGT och blir FINT på dig. Önskar själv att jag fick en sådan prick hihi, för som sagt, tycker verkligen det är snyggt på dig. Unikt och vackert.
  Det är också så elakt av folk att ifrågasätta varför du har kvar den.. Tycker du är otroligt klok som kommer till insikten att deras åsikt först och främst inte spelar någon roll, och att hur ANDRA ser på den inte behöver vara sanningen, och att din sanning är den som räknas. Blev det flummigt? Jag menar bara att det som räknas är din känsla av det, och att det är som du säger en del av dig.
  Vill tacka för att du delade med dig av detta, för jag inser att jag har några saker att släppa tag om. Saker som andra bestämt sig för ”är fult” men egentligen inte alls behöver vara det. Saker som är en del av mig, som faktiskt har sin charm och skönhet, och att det som räknas är hur jag förhåller mig med det.
  Och slutligen, är så trött på att vi går runt och tror att vi är skulpturer man ska putsa på. HERREGUD, kan vi alla bara få VARA som vi ÄR.. vi är inte skulpturer. Vi föds på ett sätt med vissa förutsättningar, och så har vi kroppen som förändras med tiden av många olika anledningar, och det är okej. Kroppen är ingen kultur som är till för att se snygg ut. Det finns så mycket mer att leva för. Hm, nu blev det en lång kommentar.

  Tack för insikten <3

 4. Hej Maja!
  Jag vill inte jaga dig eller vara dryg (förlåt jag vet att jag är det, har mailat o skrivit överallt). Men jag heter Rebeca Eklöf och är projektledare på European Media Partner, en internationell Content Marketing-byrå, som distribuerar kampanjer i Sveriges ledande morgontidningar.

  Jag skriver till dig därför att jag vill ha med dig som den stora profilen i kampanjen Analys – Baby Boom!! Jag berättar gärna mer! Det är inget jobbigt, du kommer att kopplas ihop med en av våra bästa journalister som tar allt via telefon och du kommer självklart få korrekturläsa innan allt går i tryck! Så fort jag fick reda på detta temat tänkte jag – JAG VILL HA MED MAJA NILSSON LINDELÖF!!! Jag hoppas verkligen att du är intresserad!

  Kramar från en trogen läsare

 5. Åh vad kul! Hoppas det är av intresse. Man kan ta intervjun per Mail osv om det är att föredra! Du får tex kolla frågorna innan osv. Hoppas vi hörs! Kramar en trogen följare och projektledare

 6. Anne Melbe Svara

  Vi är så glada att du läst vår bok. Vi vet att partners har mycket nytta av den så fortsätt att läsa högt bara!! AnneoSofia

Skriv en komentar