Maja Nilsson Lindelöf

En fråga efter att ha sett vloggen, gällande paparazzis, älskar för det första er reaktion, att ni sitter och skämtar och driver om det, är ju bisarrt i en annans värld att man sitter o käkar en go lunch o utanför står fotografer. Men frågan iallafall, har det ändå nått slags vett eller händer det att de liksom följer efter er för att se vart ni bor osv? Fantastisk vlogg som vanligt!!

Fotograferna är faktiskt, tro det eller ej, jättetrevliga! Låter ju knepigt men efter att dom har fått bilderna dom vill ha så säger dom liksom hej och hur är läget. Man tror att dom ska vara omänskliga och göra allt för att få en bra bild men så är det inte. Jag börjar typ alltid skratta för att situationen är så sjuk och då skrattar ofta dom också, får vi barn tror jag dessutom att respekten kommer bli ännu större. Dom står ju en bit bort, fotar, vinkar sen går dom, så det är inte så att dom kommer riktigt nära en. Dom skulle aldrig följa efter oss hem och skulle dom veta vart vi bor skulle dom inte stå utanför heller (är väldigt säker på det iallafall). Stor kram och tack! <3

Hej Maja, En fråga som jag fick när jag såg din senaste vlogg. Var kommer barskåpet som ni har i matsalen ifrån? Så fint!

Men tack!! Visst är det fint? Dock så vet jag inte vart det kommer ifrån tyvärr! Det var våra inredare som hittade det åt oss! <3

En gammal bild från Lissabon, där jag hade en ensamdag i April!

Hej Maja! Jag tänker att du är rätt bra på att hitta på saker ensam. Jag har 5 lediga dagra som väntar denna vecka och pga att en kompis ställde in våra planer står dagarna nu helt tomma. Har du eller någon läsare något bra tips på vad man kan fylla lediga dagar med? Bor i en litenliten stad så utbudet är inte de bästa. Jag får lätt dagarna att gå genom att bara ligga i soffan och scrolla på telefonen,men känns trist att spendera hela ledigheten så.. puss och kram! Din blogg ger mig alltid positiv energi.

Men åh vi är i SAMMA BÅT! Victor är borta en hel del nu så jag har mycket ensamtid. Däremot har ju jag en hel del att stå i just nu med jobb och bebis och allt men jag tänker att jag slänger mig tillbaka till livet i Lissabon när jag hade betydligt mer fritid!

Precis som du säger så är det så ångestladdat att bara ligga hemma med sin mobil, det finns ingenting värre tycker jag. Jag försöker alltid att göra sånt jag mår bra av när jag är ensam. Vad vill jag göra? Det kan vara alltifrån att baka, till att städa och organisera garderoben (okej detta sker ytterst sällan man ibland när jag är ensam länge kan jag få flipp och göra såna saker), träna, boka in frissan, boka in naglar. Ibland kan det vara härligt att bara ta sig ut! Åk själv till ett fik och ta med datorn, du kanske kan jobba eller plugga eller bara sitta där och googla på saker som inspirerar dig? Många skriver till mig och frågar just om dagar då man är ensam och det är någonting som verkligen är min superkraft, att vara ensam. Jag mår bra av att vara ensam. Och det är nog för att jag har hittat mitt sätt att vara ensam på. Så hitta ditt sätt att leva i din lilla stad så kommer du känna nästa gång det blir någonting liknande att det är helt okej, nästan tvärtom, någonting härligt! Så lista ut vad du mår bra av, och spendera dina dagar med att göra det. Och glöm inte att man inte heller alltid måste prestera eller att det är fel att ”bara ligga hemma”. Det är avkoppling också och bara mänskligt att göra det. Ibland fastnar vi för mycket i detta tjat om CARPE DIEM och att göra någonting KREATIVT. Det bästa som finns är ju att skita i allt, äta flingor två dagar i streck och titta på youtube-klipp! Stor kram <3

Jag måste bara få fråga hur det är att gå till en engelsktalande läkare/barnmorska. Sjukhusspråk med alla termer etc är ju helt annorlunda än vanlig ”normal” engelska. Är det inte svårt att förstå allt?

Vi var ju och tittade på sjukhuset där jag ska föda för ett tag sedan. Alltså HERREGUD vilken märklig känsla. Jag har inte alls varit nervös men efter att ha fått se alla slangar, doktorerna, apparaterna, ja allt det så insåg jag att jag faktiskt ska föda ett barn och att det kräver utbildad personal och ett SJUKHUS. När vi stod där i ett rum och fick fråga alla våra frågor så blev jag faktiskt lite nervös. Det kom lite som en käftsmäll. Lukten av sjukhus gjorde mig knäsvag. Däremot var personalen helt underbar och hela systemet verkar fungera väldigt väldigt bra. Vi fick se vår parkering och vi fick nummer att ringa när det är dags. Och det absolut vikigaste var just att barnmorskorna var så lugna och mysiga. Här får man sin egna barnmorska som enbart tar hand om en själv och det finns två narkosläkare. Jag ställde dom frågorna jag kom på och sen skötte Victor resten. Alltså min kärlek för honom bara växer och växer. Hur han frågar vad han kan göra, vad han ska tänka på, hur alarmet fungerar och vilka olika bedövningar det finns. Jag har aldrig känt mig ensam i den här graviditeten och det är 100 % bara tack vare honom. Livets man.

Iallafall nu till din fråga. Jag tog upp det med personalen att jag kände mig orolig över det, även om jag är flytande i engelska och är relativt duktig så känner jag mig nervös. Men dom sa det att dom förlöser kvinnor som inte kan engelska överhuvudtaget och att jag inte behöver veta termer eller hur man förklarar en känsla för barnmorskan kommer att se på mig vad som händer och inte. Så jag känner mig väldigt lugn nu med det. Sen har jag ju som sagt Victor med mig och jag litar på min engelska-förmåga. Nu när vi går på kontroller så förstår jag nästan alltid allting, och om inte så frågar jag bara om dom kan förklara med andra ord. Stor kram!

Hei <3 I din siste you tube film, hvilken farge har du i foundationen du brukte? 

Jag använder mig av denna (140) och denna (200)! <3

Maja! Vad använder du för färg på din brynprodukt från loreal?

Jag använder denna färgen! (adlink), färg 104 alltså!

Svart topp / Röd topp / Amningstopp 2-pack (adlinks).

Önskar såååå gärna tips på vart man hittar bra bh:ar som gravid?! Såg i din q&a igår att du svarade att brösten växt typ 53 kupstorlekar och här är en till med samma problem!!! Eller problem och problem, gör väl inte så mycket förutom att det inte finns en enda bh i garderoben som passar!

Alltså jag har gått runt i sportbhar i sex månader och toppar från H&M, det har varit helt omöjligt för mig att hitta en bh som passar men häromdagen hittade jag en bra återigen från H&M i rätt storlek. Men jag har inte orkat eller haft lust att investera i det så mest har jag köpt toppar helt enkelt och det har funkat för mig!

14 kommentarer

 1. Jag är inte gravid men har naturligt stora bröst, tyvärr.. som ni säger är det nästan intill omöjligt att hitta något. Vanliga kedjor har inget alls. Utbudet är bättre på separata butiker för BH, tex. Twilfit som finns i Sverige. Men även i dessa butiker finns ju en gräns för vad man köper in.. jag själv har letat som en dåre, men bara hittat EN bh som är ok (från Victoria Secret). Och då är egentligen ryggmåttet för stort, men har inget val ju. Det är galet hur svårt det ska behöva vara.. mitt problem är att min kupa är väldgt stor, och tydligen även stor i förhållande till mitt ryggmått, så ingen tillverkar den kombinationen. Jag funderar på om man kan specialbeställa någonstans, men hittills är den ända som funkar ok från Victoria Secret och det skulle ju kosta mig massor att beställa från USA.. är bara 22 år så har inte budget för det. Hopplöst..

  • Håller med…… Har hittat en eller två bhar från Victoria Secret, det finns ju här i England vilket är så bra men det är nästan den enda butiken jag har hittat bra bhar i! Helt hopplöst.

 2. Åh, tänkte kommentera om sjukhus-maten i England, du pratade ju om det i vloggen. Jag har upplevt den, och säger såhär, ta med det som du verkligen gillar. Själva maten smakar inte så mycket och när den väl smakar så är det inte supergott. Det går att äta, men du fattar 🙂
  Jag har också nästan bara bra upplevelser av sköterskor och läkare, även om inte engelska är vårat förstaspråk så är dom ju väldigt gulliga och förklarar på ett bra sätt. Kram!

  • Hahah! Åh skönt att höra, håller med, hela känslan på vårt sjukhus var så mysigt och kändes härligt. Så viktigt! Stor kram <3

 3. Lindex har väldigt bra BHar som passar alla olika kvinnors kroppar. Jag med större bröst har en modell som heter Diva och den har jag i flera färger. Det viktiga är ju att hitta en i rätt storlek och få hjälp med det 🙂

 4. Hej!
  Jag köpte amnings-bh från glammom. De hade ganska stort utbud då (5år sedan) med olika modeller och storlekar.

 5. Hej!
  Brukar också vara ensam en hel del, och mitt bästa tips är att göra en ”stor grej” av saker! Är jag ensam hemma och ska hämta hem min favvo utemat till middag så gör jag iordning hela dagen för det, städar, gör mig fräsch med hemma-spa osv. Tänder ljus, väljer film noga och sådär! Det var de som gjorde att jag blev bekväm med att vara ensam, kändes effektivt och mysigt istället för ensamt och tråkigt 🙂

  Du är grym!!! Kram <3

  • Exakt så!! Man lägger typ energin och tanken på något annat då än att man ”är ensam en hel dag”. Så bra tips! Stor kram

 6. Ja maten är ingen höjdare på BB i England. Man har ju sett bilder på svenska smörgås brickan efter man fött och in i England kom de med en bricka med 2 toast och ett glas saft 😅

 7. Hej!! Tror det supersnygga barskåpet kommer från Buster & Punch! Maja, vill bara säga att du är så otroligt härlig på alla sätt, så jävla rolig och världens vackraste dessutom. Älskar oxå att du älskar frukost 🙂 Det skulle jag kunna leva på, haha och gör ibland oxå!! Till nåt helt annat. Tips när du föder -fokusera blicken på nåt i rummet när du pushar. Lovar att det lugnar och hjälper!! KRAMAR Cissi

 8. Hej underbara Maja! Du är verkligen något annat du. Jag älskar när notisen som berättar att du publicerat ett nytt klipp dyker upp. Du och Viktor är så himla fina och mina ägon smälter när jag ser er tillsammans. Måste bara fråga vart kommer din snygga jacka i från på bilden med dig och Viktor inom i det här inlägget! Kram pårey vackra du!

  Med vänliga hälsningar,
  Mahira

Skriv en komentar