Hej och godmorgon från ett snöigt England. Vi har gått i ide här borta, eller iallafall jag. Vi vaknade igår av ett sms där det stod att Victors träning blev inställd och när vi tittade ut såg det ut som ett sagoland här. Helt magiskt. Vi bor ju i ett väldigt vackert område med stora träd och villor så snön hade liksom fallit som ett täcke över allt. Så igår blev det spontant helg för oss. Jag bara behövde stänga av, hela min kropp skriker efter vila så nu börjar jag acceptera och dra gravidkortet. Det var alltså helt okej att bara vara ledig igår.

Jag gick runt i julpyjamsen hela dagen och vi åt köttbullar med makaroner till lunch. Och så låg vi i soffan som två sälar och tittade på Harry Potter, sov om vartannat och åt omvartannat.


Sen ryckte vi upp oss! Några vänner till oss har fått barn så vi tog med oss present och tog en kort promenad dit. Sen spenderade vi hela kvällen med att pussa på bebisen, prata om blöjor och spela spel. Kom hem vid tio halv elva och jag somnade på direkten.

Så skön dag och någonting jag verkligen behövde, bara logga ut.

2 kommentarer

Skriv en komentar