Maja Nilsson Lindelöf

Här kommer ett gäng härliga bilder från Livepodden på Haymarket i fredags! Wow det var så otroligt roligt, dels att få ha en livepodd men främst att vi fick träffa ER! Det kan bli så abstrakt när man har ”följare” som följer det man gör så bland det roligaste jag vet är att äntligen få träffa er och få ett ansikte till vilka ni är.

Det kändes så galet att få se vår bild där på en skärm! Herregud så coolt det var. Hela dagen hade vi fixat och donat så det var så häftigt att få se allting falla på plats.

Det bjöds på bubbel!!!

Vi hade fantastiska dj:s!

Och en jättefin fotovägg!

Vi hade mingel innan i en timme innan det var insläpp i lokalen där vi skulle sitta. Se så fint det var!

Och alla som var där var så fina!! <3

Och sen började det!!!!

Jag hade inte varit nervös på hela dagen men precis innan vi skulle kliva in till vår låt skakade benen. Men det släppte typ nästan på en gång.

Sen bjöds det på en timmes livepodd där vi delade med oss av lite smaskiga historier, tog upp gamla poddavsnitt och svarade såklart på veckans fråga! ”Ert bästa sex någonsin?” fick jag svara på med svärmor och mamma i rummet <3

Och efteråt fotades det!!

Och det var så roligt att få träffa er!!!!

Och vi fick så fina presenter från några av er som jag har fraktat ända tillbaka till England!

<3!!

Tack igen till ALLA som kom för att titta på oss, det var så otroligt roligt att få träffa er <3 Jag hoppas innerligt att ni tyckte att det var roligt och att ni är nöjda. Jag själv känner mig så glad och stolt efter den här kvällen, också så glad över att mina nära och kära tog sig tiden att komma och fira och titta på oss.

Efter livepodden gick vi och våra nära och kära till supper och åt middag och firade med bubbel! Vid ett somnade jag på hotellet med Tove och Vickan med godis och svensktv <3.

Fotograf: Herman Caroan

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer

 1. Nej jag GRÅTER! Ber till Gud att nästa livepodd (inom snar framtid????) blir större så jag och min bästavän kan åka och se er😭😭😭 all kärlek till dig och Sanna

 2. Åhhh det var så kul att få träffa er!! Ni var verkligen superduktiga och eventet var så bra planerat <3 TACK för att ni är ni!
  Finns det nånstans man kan se resten av bilderna från livepodden? Hade varit så kul att se! Kram!

 3. Hej Maja! Måste bara säga hur SJUKT imponerad jag är av dig! Är själv gravid, i vecka 12, har nån slags orimlig trötthet som aldrig vill ge med sig så efter jobbet är jag helt utslagen, helgerna är jag helt utslagen, och jag kan inte i min allra vildaste fantasi se hur jag skulle tagit mig igenom det utan att ha min sambo hemma hela tiden, varken praktiskt eller mentalt. Är så sjukt imponerad på hur du tar dig igenom graviditeten med allt vad det innebär med Victor bortrest var o varannan natt och familj/vänner i ett annat land. Tänker typ på det varje dag, HERREGUD VILKEN POWERKVINNA!!! Och vilken power-mamma bebisen får, är så imponerad, och inspirerad!!

  Har dessutom precis fått veta att en nära släkting till mig blivit diagnosticerad med schizofreni, och är så tacksam för hur du lyft fram problematiken, berättat om dina upplevelser och minskat tabun och fördomarna kring diagnosen.

  En STOR kram till dig!!!

  • MEN vilken fin kommentar!!! <3 <3 Åh det blev en liten tröst för mig då jag är ett VRAK nu till och från. Ska spara varenda ord av dig och spara i min minnesbank och ta fram det när jag känner mig nere igen. Tack tack tack, verkligen. <3 massa kärlek

 4. Hej,
  Åhh jag hade så gärna viljat vara med på er livepodd men fick inte tag i biljetter.
  Spelades den in så att ni kommer släppa den för oss alla andra som inte fick tag i biljetter?
  Stor kram till er!

  • Hej <333 åh jag vet och det känns ju så dumt att berätta nu att det inte kommer att släppas nu efteråt..... men vi ville hålla det litet och privat. Stor kram <3

 5. Ååh! Tusen tack för kvällen!! Var så roligt att träffa er! Allt var så bra😍🥂❤️

 6. Hej Maja!
  Kommer avsnittet läggas ut så vi som inte var där får möjlighet att lyssna? 😀 <3

 7. TACK TACK TACK för en fantastisk kväll, vill bara återuppleva den❤️❤️❤️❤️

Skriv en komentar