Maja Nilsson Lindelöf

Igår hade vi en mysig dag hemma. Jag har ju skrivit förut att det kan bli lite hetsigt för mig när vi har lediga dagar, eller när vi har en dag ihop överhuvudtaget, Victor var inte ledig igår kom jag på nu men eftermiddagen hade vi ihop. Men istället för att gå ut på någon fancy lunch eller åka på ärenden så bestämde vi oss för att bara ha en vanlig hederlig söndag ihop. Victor har match imorgon redan igen så jag blir ensam idag igen he he men det känns helt okej nu när jag vet att jag bara ska stanna här. Jag sov faktiskt till NIO imorse och har känt mig väldigt lugn och harmonisk sedan jag kom hem. Som om att jag har lovat mig själv att varva ner och må bra och att det nu händer. I vanliga fall brukar jag vakna med hög puls och känna en massa ”måsten” men det gör jag inte. Säkert kombon med att jag jobbar med Jonna nu också som sköter mycket och har koll på läget.

Jag klädde på mig och nu har jag börjat ha på mig tights med en topp! Annars tycker jag inte att det är så snyggt men nu kommer man liksom undan med det när man har en stor mage som accessoar.

Vi tog bilen och storhandlade. Jag letade upp recept här hemma som vi sedan handlade efter. Så nu vet vi vad vi ska äta hela veckan! Detta är stort för lilla familjen Nilsson Lindelöf. Vi brukar handla för dagen vilket blir så himla dyrt och mycket släng så nu försöker vi att bli bättre på det. Det blev laxpasta igår, på onsdag när Victor är hemma igen fläskfilégryta med ris, på torsdag köttfärsbiffar med fetaostsås och tsatsiki och på fredag blir det rester. Förmodligen lördag också med tanke på att det ofta blir mat över! Helt perfekt!

Så glad att vara hemma med honom igen. Jag är otroligt känslig just nu och känner att hela världen är mot mig så att få ha honom nära känns viktigt.

Här organiserades det. Victor hjälpte till mer än vad det ser ut. Här hemma är det han som stoppar in i kylen annars blir det kaos och oorganiserat. Så mitt jobb är att lägga upp alla varor på bänken.

En barndomsdröm har blivit sann!!! Vi har en alldeles egen glasslåda i frysen! Som fylls på allteftersom. Så igår när vi låg i sängen och tittade på Harry Potter och blev sugna på glass så var vi båda tvugna att gå ner för att se för båda fick beslutsångest. Det slutade med att vi tog varsin och sen delade vi på en ny smak, man vill inte chansa menar jag.

Och resten av dagen, innan det blev kväll och vi åt laxpasta och tittade på film så organiserade vi. Det har kommit en hel del bud hit och MYCKET barnsaker som ska packas upp. Jag tänkte göra en vlogg där jag delar med mig av min lista inför bebisens ankomst och där jag packar upp lite grejer vi har beställt. Vi tog även tag i situationen och beställde både spjälsäng och skötbord och liknande igår. Åh vi blev helt pirriga och gick upp till barnets rum och pillade och pratade om hur vi skulle möblera.

12 kommentarer

 1. Älskar sånna här inlägg från vardagen! Jag och min man försöker också dra ner på mat-svinn och konstnader, skulle inte du kunna dela med dig av ett favorit-recept, ett sånt som aldrig misslyckas!

 2. Gillar oxå sådana inlägg 🙂 Älskar mattipsen 😉
  Kommer ditt sminkinlägg snart?

 3. Snälla Maja! Berätta vart du köpt Nike byxorna och Nike tröjan du hade på dig i vloggen, har letat och letat och googlat men finner ju inte. 😔🤪 Eller om du har blivit sponsrad så kanske du vet vart man kan få tag på dom.

  Mvh Emma

  • Jag har matchat setet själv med produkter från Nike, dock är nog båda plaggen iallafall ett år gammalt! <3 stor kram

 4. Snälla Maja, berätta vart jag får tag på sådana Nike byxor och Tröja som du hade på dig i vloggen. Jag har letat i någon dag nu men finner det inte.

  Mvh Emma

 5. Åh vad spännande! När kommer den videon upp på din kanal? 🙂 Vilken vagn har ni köpt till bebis?
  KRAM!

 6. Hej fina Maja!
  Har en liten idé till ett roligt blogginlägg: du och din man svarar enskilt på frågor om antingen erat förhållande eller om dig och sen jämför svaren här på bloggen. Hade inte det varit väldigt kul och mysigt?
  Kram!!!!

Skriv en komentar