Maja Nilsson Lindelöf

Äntligen jag kan skriva godmorgon från ENGLAND. Jag har haft en av de tuffaste veckorna hittills i graviditeten och mitt välmående har inte alls varit bra. Att veta att det var sista gången i Sverige utan barn och utan min nära och kära har gjort så ont i hjärtat att jag knappt har kunnat hantera det. Vet att jag hade känt sorg i vanliga fall också men vet ju självklart att det också är mycket hormoner som är där och rör till. I fredags efter livepodden när jag kramade mamma hejdå ville jag aldrig släppa taget och igår när jag skulle hoppa in i en taxi till Arlanda och kramade Tove och Vickan hejdå höll jag på att kollapsa. Det känns bara så orättvist, att som vanligt i mitt liv, behöva välja mellan Victor eller alla andra. Självklart hade jag velat föda barn och samtidigt få spendera mina sista veckor i samma stad som min mamma, mina vänner, min familj, Victors familj och han. Det gör ont i mig.

Men efter en lång helvetesresa så kom jag äntligen fram till England. Det fanns bara flyg med mellanlandningar igår så jag åkte till Amsterdam, där jag fick springa med magen till en ny terminal för att checka in på nytt och slänga mig på planet till Manchester. Men jag hann. Och vid fem igårkväll möttes jag av regn och min älskade man. Livets trygghet.

Att bara få åka hem med honom till vårt hus och ligga tätt i soffan och bara prata var precis vad jag behövde. Fylla på med kärlek. Och dessutom hade vi fått vår bröllopsvideo (den långa versionen) så vi tittade på den innan vi åt tacos som han hade planerat in. Dessutom kom jag hem till blommor.

Jag har trott att jag har drabbats av insomnia nu i graviditeten men såfort jag låg bredvid Victor så sov jag hela natten tills nu, klockan åtta. Har inte sovit mer än tre, fyra timmar per natt den här veckan så jag behövde sömnen.

Idag ska jag ta lite ledigt och vara med Victor bara. Jag ska träna och packa upp lite. Men det kommer återigen en ny vlogg och imorgon så ska jag berätta ALLT om livepodden i fredags!!!

Och så kommer hen få världens finaste pappa <3

Nu ska jag göra klart mina sista ”att göra” när det kommer till jobb idag sen blir det gymmet!

5 kommentarer

 1. Hej Maja! Jag har precis blivit tillsammans med en helt fantastisk kille och är världens gladaste just nu. Har däremot upptäckt att hela mitt liv kretsar kring ”nästa gång vi ska ses” och att jag inte har så mycket annat att göra när jag inte är med honom, så det jag undrar är hur man maxar sin egentid? Liksom hur man trivs i sitt eget sällskap och vad man kan hitta på när man är själv? Vet inte om du har något svar på detta men provar iaf haha. Kram!

  • Nu är ju inte jag Maja (uppenbarligen) men jag tänkte att jag svarar ändå 😀
   Tycker inte du behöver vara så hård mot dig själv, när man är nykär så får man känna så tycker jag. Även om det kan vara jobbigt!
   MEN för att få till den här härliga egentiden så föreslår jag att du gör saker som du tycker om, kanske ta en lång, varm dusch/bad med ansiktsmask, måla naglarna om du gillar sånt. Jag ÄLSKAR mina långa bad med massa skum och gärna med en serie igång samtidigt.

   Annars träning, träffa andra vänner, gå en vända på stan, hälsa på familjen om de bor nära.. kram!

    • Hej tjejer!
     Nu är ju inte jag heller Maja, men jag blev så glad över att gå in och läsa hur positivt det är här inne. I vanliga fall är det ju Maja själv som skriver det, men jag blev riktigt glad över att se hur vi som stöttar Maja också faktiskt stöttar varandra.
     GIRL POWER HÖRRNI!! ❤️

  • Sparar din fråga till mitt frågeinlägg <3 stor kram och tilldess, boka upp lite roliga grejer med vännerna och familjen så kommer din känsla att försvinna! <3

Skriv en komentar