Maja Nilsson Lindelöf

God morgon onsdag! Jag har precis kommit hem från en snabb men kall åktur till flygplatsen för att lämna av Malin. Åh jag älskar verkligen att ha mina vänner här och jag hamnar i en liten bubbla, bubbla av trygghet och kärlek. Det blir så prestigelöst när mina vänner är här, för alla lever väldigt hektiska liv just nu så alla har samma behov av att bara vara. Mysa. Ta dagen som den kommer. Nästa gång jag träffar Malin har jag en bebis på höften, det känns sjukt. Det gör mig lite sentimental.

Hur som helst, nu är jag ensam till imorgonkväll då Victor äntligen kommer hem igen. Längtar efter honom nu. Behöver honom.

Men här kommer dagens planer;

Städa ur julen på riktigt. Julgranen SKA ner idag.
Organisera och städa garderoben. Det är de första man ser när man går in i vårt master bedroom så det förstör hela känslan av ett fint och lugnt sovrum.
Meditera.
Möte med min livscoach vid lunch, det var väldigt länge sedan så det ska bli skönt.
Gå en promenad.
Maila inredarna, dom var här igår och vi gick igenom en hel del så en ny beställning ska läggas innan helgen. Mattor, tavlor och liknande.
Och resten av timmarna ska jag spendera med jobb, mailkorgen ska gå igenom, manuset till livepodden, planering av youtube, lite hemliga projekt ska jobbas på och så.

Det blir en mysig dag idag. En fixardag.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

  1. Förstår hur du känner med saknad. Jag är gravid och träffar min kille en helg per månad. Går bra nu när jag är i vecka 13, men vet inte riktigt hur jag ska klara mig hela våren… Vi får kämpa på!

  2. Tycker du är såååå cool! När du fick frågan på instastorie om kön och om ni kommer visa upp ert barn ”Jag vet inte om ni någonsin ens kommer få se mitt barn” 😂🙏🏻 Fantastiskt Maja!

Skriv en komentar