Maja Nilsson Lindelöf

Ni har är många som har undrat över mitt set jag bar igår från Nike! Det är gammalt men jag hittade ett liknande till er. Det bästa med Nike är att man kan mix matcha lite hur man vill tycker jag, det jag har exempelvis hör ju egentligen inte ihop.

Tights här / Tröja här (adlinks).

6 kommentarer

  1. Hej fina fina Maja! Först och främst är du helt fantastisk på alla sätt och vis, och en sån enorm inspiration, för mig främst för att du inte strävar efter att visa upp en perfekt fasad. Du har verkligen gjort att en tyngd lyfts och jag känner att jag både kan prata öppet och publicera exakt vad man vill och känner för och jag vill hellre visa alla en verklighet alla dagar i veckan! Jag tror inte du förstår hur stor betydelse du har för hela influencer industrin och jag hoppas du orkar fortsätta länge!! ❤️❤️❤️ Jag har en liten tokig fråga haha.. du vet det där see by chloe setet du bar för ett tag sedan? Jag har en tjejkompis som liksom jag älskar dig och hon fyller 25 om någon månad och har önskat sig det här setet! För att göra en lång historia kort så har hon varit med om en del och hon förtjänar det allra bästa ♥️ Hon har försökt få tag på det här setet då hon tänkte att hon skulle unna sig något nu kring jul, men det tok slut överallt! Jag skulle hemskt gärna vilja överraska henne och ha fått tag på detta och undrar om du antingen vet vart man kan få tag på det, eller om det finns någon möjlighet att du har tröttnat på dig och kan tänka sälja det…? Jag vet att det är en konstig fråga, men du kanske förstår ändå ♥️ Massa massa kramar!! Och grattis till lille bebisen, ni kommer bli otroliga föräldrar!!!!

    • Det finns på Wakkaku, men är på rea då det är från vinterns kollektion så finns risk att det är slutsålt! Men finns ju både blått och ett ljust med vitt. Men kolla in Wakkaku!

    • Hej <3 och TACK för dina fina fina fina ord! Åh säljer tyvärr inte mitt! Jag köpte mitt på Wakakuu kanska testa att maila? Men det är nog slut tyvärr. Stor kram <3

  2. Hääj, har en liten konstig fråga kanske. Men alltså jag är utomlands nu och har hittat DET SÖTASTE BARNPLAGGET NÅGONSIN. Jag väntar tyvärr inte barn och inte heller någon i min omgivning. Men vill så gärna att någon liten gullunge ska ha på sig denna lilla dräkt. Får jag köpa den till din lilla sötunge

Skriv en komentar