Maja Nilsson Lindelöf

Igårkväll såg jag ut såhär! Jag åkte till affären och köpte hem färska blommor, ostar, vin och färsk pasta. Tände ljus och väntade på att Malins plan skulle landa.

Jag städade! Och bäddade rent sängen! Här i nya lakan och överkast! Tycker det blev fint <3 Och gick runt här hemma och kände mig lycklig, glad över mitt hem. Och att det kändes som ett riktigt hem. Sakta men säkert kommer det.

Sen landade hon äntligen och vi åt plockmat, pratade om livet, skrattade och sånt där. Har saknat henne så mycket.

Sen la vi oss i sängen, åt choklad och tittade på Solsidan. Jag <3 amningskudden förresten. Den räddar mig dessa dagar.

Nu sitter vi i soffan och jag har jobbat lite men nu får det räcka! Nu ska jag njuta av Malins sällskap. Och min andra kopp kaffe! Önskar er alla en fin måndag.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer

 1. Vart har du köpt ditt set från Nike? Tycker det är så fint men hittar det inte på Nikes hemsida…
  Måste passa på att inflika att jag tycker du är så himla fin Maja! Du verkar så jordnära och verkar vara en helt fantastisk person over all bara!!
  KRAMAR!

 2. Älskar att följa dig Maja! Hade varit jättekul om du gjorde en vlogg om hur du sminkar dig till vardags. Massor med kärlek❣️

 3. Vill absolut inte komma med pek pinne eller något sånt. Men när du skriver att du köpt vin, blir bara så nyfiken och du dricker med alkohol i? Vet att du nämnde i någon vlogg eller så att man visst kna dricka lite alkohol eller nögot under graviditeten men att det kanske inte ser så bra ut. Jag undrar bara hur du tänker kring det?
  Det kan ju bli skador på fostret vid alkohol.. Bryr mig för mycket om andra för att inte kommentera ang detta. Sorry!!

  • Jag tror Maja dricker litervis med vin varje dag. Oj vad det dricks. Nejmen seriöst ta bort dig själv…. ”pek pinne”… :’)

  • Jag förstår att du inte menar något illa med din kommentar men jag kan tänka mig att det blir väldigt tröttsamt som gravid att alltid få frågan om alkohol och att man behöver skriva ut att det är alkoholfritt för att folk inte ska komma med pekpinne. Maja har även fått frågan angående graviditet och alkohol där hon svarar att hon aldrig skulle dricka ett helt glas men att hon har smuttat på vänners vin men att det då kändes elakt mot bebisen. Maja är klok nog att ta beslut som inte ger dåliga konsekvenser för hennes älskade bebis.
   Kram 🙂

 4. Var är påslakanet ifrån? Såg såå gosigt ut 😍 Hoppas det går att beställa på nätet 😋

 5. Jag älskar dig, din podd, din blogg och instagram!! Gillar ditt sett att vara (det du visar i podd och blogg iaf haha) du är hård och rak på sak. Otroligt skön!! Säger hur du tycker och tänker. När du pratade om inredarna i senaste poddavsnittet, dem är ju helt efterblivna!! Ni ska inte ge er bara för ni har pengar. Tycker du är otroligt bra på att uppdatera också! Finns alltid roligt och färskt material att läsa <3 du äger

 6. Överkastet <3333 vart har du hittat det?

  ps! Du är så himla härlig att följa, älskar din podd och blogg.

Skriv en komentar