Maja Nilsson Lindelöf

Jag hade tänkt göra ett ”snapshots”-inlägg åt er men insåg att jag har absolut ingenting att bjuda på med tanke på epidemin som har härjat här hemma. Men så är ju livet så här kommer det bilder från min kamerarulle senaste dygnen!

Såhär såg jag ut dagen innan helvetet bröt löst! Var taggad på 2019 och glad på livet. Och förevigade det i både selfies och magbilder. Har man en kille som bara spelar fotboll hela tiden så får man lösa det själv, eller skaffa en fotograf helt enkelt.

Jag åt lunch med några av tjejerna från laget! Riktigt mysigt nytt ställe i området där vi bor, som ett svenskt café och det fanns alltifrån foccacia till ceasar-sallader till soppor. Blev glad av det, kändes lite som hemma för en sekund.

Och när Victor spelade match på kvällen så la jag ansiktsmask och hade mig hemma. Ni vet ju att jag älskar maskerna från Thomas Roth och fick en leverans av Nordic Feel för ett tag sedan med ett nytt set vilket jag blev väldigt glad över. Och glad över att jag beslöt mig över att lägga masken den här dagen, vem vet hur jag hade sett ut idag annars efter den här influensan.

Dagen efter var jag och Victor och åt lunch, jag började en vlogg och sen kom kvällen och jag blev helt död. Slutkörd. Och sedan dess har jag lunkat runt här hemma i pyjamas och ätit Coco pops. Har kommit på det att jag kanske har en craving trots allt, coco-pops. Det är livet.

Och jag har druckit varmt vatten med citron hela dagarna. Har haft en sån där förkylning som gör att man är helt torr i hela näsan och halsen så jag har försökt lindra det med te och handdukar jag har blött ner i varmt vatten och sedan andats in den varma ångan.

Så jag har helt enkelt bara legat raklång, ätit gott, spelat Hay Day och jobbat. Myst så gott jag kan. I vanliga fall älskar jag att vara sjuk, som om att det bara är då det är okej för mig att chilla lite men den här gången var det dålig tajming, jag känner mig för kreativ och redo för saker för att ligga stilla i en säng.

Men idag vaknade jag upp med hopp igen, ingen feber och bara lite ont i halsen så jag har jobbat, städat och fixat. Ikväll landar nämligen Malin så det behövdes fixas lite här hemma. Vädras ut och bytas lakan. Och vi har spelat in veckans podd och tränat inför Livepodden!!

Och så har jag fått sms av Victor som är i Dubai med laget. Är faktiskt väldigt glad för hans skull och han förtjänar det, men det har ändå känts sådär att vara hemma sjuk och gravid och fått bilder skickade till sig på pooler och sol. Nästa år är det han som är hemma med bebisen ska jag tala om, och jag som skickar bilder från Dubai.

Nu ska jag åka och handla! Finbesök kräver finmat <3

19 kommentarer

 1. Hej fina du! Undrar bara om du kunde tenke dig att komma med tips till jeans, har så svårt att hitta jeans jag tycker om? Och vilken modell i Levis jeansen brukar du? Skinny eller crop?
  Elskar din stil😍

 2. Hej Maja, tack för en jättebra blogg!<3
  Har för mig att du skrev att ett av dina nyårslöften var att börja meditera i år. Vill passa på att säga/tipsa dig om att använda en bra meditationstränare då du tidigare skrivit om att du är spirituell och inte vill att du ska få in några dåliga energier då du mediterar och är mottaglig! Min kompis mediterade mycket förra året och råkade tyvärr ut för det här.
  Stor kram till dig och bebisen!

 3. Så kjekt med nytt podavsnitt ute i dag🙏🏻 Gleder meg allerede til neste søndag 🌟 skal du forresten lage «gravidoppdatering» enten vlogg eller vanlig innlegg snart? Savner❤️ Ha en fin kveld, Maja! Klem fra Norge ☺️

 4. Hej fina du! Undrar bara på om du kunde tenke dig att legga ut tips till vart man kan finna bra och fina jeans? Tycker de e så svårt att hitta bra jeans, som sitter bra! Och vilke Levis 501 jeans brukar du? Skinny eller crop?
  Elskar din stil😍

 5. Gud vad du var negativ i podden? Har du och Sanna bråkat? Du hade sån hård ton mot henne. Sanna försökte allafall liva upp stämningen.

  • Till Michelle: Gud vad du inte läste inlägget? Och vad har du för rätt i att ställa en sån fråga? Du har verkligen inget liv alls. Du kan väl försöka börja om ditt år och bli en vettigare människa.

   Lämna en gravid och sjuk Maja i fred. En icke gravid och icke sjuk Maja också. Ingen vill ha en sån här kommentar så lägg bara ner.

  • Alltså va? Är Maja inte skrattig och glad i podden (som hon är i varje avsnitt annars) så får hon alltid kritik för det medan Sanna kan vara butter om hon känner för det.

 6. Hej fina du! Undrar bara på om du kunde tenke dig att legga ut tips till vart man kan finna bra och fina jeans? Tycker de e så svårt att hitta bra jeans, som sitter bra! Och vilke Levis 501 jeans brukar du? Skinny eller crop? 😍

 7. Ser ibland i kommentarsfältet att folk klagar på att du är negativ ibland, måste bara säga att jag gillar när du är negativ! Haha.. Det är skönt att höra att alla andra inte bara är positiva på sina sociala medier, för hallå livet är väl inte bara positivt! Vem klagar inte liksom!? Det är okej! Så fortsätt klaga Maja när du känner för det och behöver det! Du är inte mer än människa och det är härligt att känna det i dina sociala medier! Och kom ihåg att det är du som äger dina sociala kanaler och skriver vad du vill på dem! Majoritet älskar ju det du gör!

  • Haha ja jag får tänka på att vara mer positiv nästa gång jag poddar samtidigt som jag har influensan he he. Tack för att du skrev, känns skönt att läsa att jag inte alltid måste vara så klämkäck jämt! Stor kram <3

 8. Hej Maja – kan inte du föra ett inlägg med tips på ställen i Manchester/ tips på ställen om man har hemlängtan i Manchester- för oss svenskar som bor här 😊

 9. Kan inte Malin göra ett inlägg/du om henne eller liknande? Vore så kul att veta lite random/kul grejer om dina vänner! Om hon vill såklart💘 Krya på dig kram

 10. Hei fina du! Undra bara på om du har logra tips til fina jeans? Och vilke levis 501 model har du i dina jeans, skinny eller crop? 🙂

 11. Älskar din nya hemsida Maja! Förstår att ni kanske jobbar med den fortfarande. Jag gillade ditt kommentarsystem på din tidigare blogg, man såg tydligt när du svarade på en kommentar. Nu blir din kommentar som en vanlig kommentar? Eller har jag fel? 😊

  • Nu när jag hade skickat kommentaren såg jag att du visst hade samma system 😂 dock synd det ej när man bara trycker på ”visa kommentarer”. Utan man måste kommentera först. Herregud undra om du över huvudtaget ens fattar vad jag rer om 🤪

Skriv en komentar