Maja Nilsson Lindelöf

Glad fortsättning vänner! Jag tänkte att vi kickar igång året med vår bröllopsvideo som ni har frågat efter så länge nu. Förlåt att det har dröjt, men den blev klar nu i december och då tänkte jag att det vore härligt att spara den till idag, när många av oss bara ligger i soffan och pillar i naveln. Och så tänkte jag att det blir en härlig kickstart 2019.

Så här kommer en dos med kärlek från vår dag. Hittills den bästa dagen i livet. Ni hittar videon här nedan.

90 kommentarer

 1. Jag dör vad fint!! Kunde inte hålla tårarna tillbaka! En video lyckas verkligen förmedla känslor på ett annat sätt än bilder. Tack för att du delade med dig! Kram <3

 2. Julia Törnqvist Svara

  MAJA MAJA MAJA, ÄLSKADE DU ❤️❤️❤️ Grät mig igenom hela filmen, den absolut vackraste jag har sett ❤️❤️❤️❤️ DIN & VICTORS KÄRLEK ÄR MAGISK ❤️❤️ TACK till dig- och till er- för att ni delar med er av dessa fantastiskt starka, glädjefyllda och alldeles underbara ögonblick, och för allt du delar. DU är en stjärna maja! Fortsätt alltid vara DU ❤️ Nu ska jag torka tårarna här, PUSS & KRAM <33333

 3. Wooow vad fin video!!❤️
  Jag ska gifta mig nästa år och tycker det är så svårt med underhållning!
  Vad hade ni för band?
  Hade ni DJ också?

 4. Nog för att jag är gravid och hormonell men asså HERRREGUD. Jag grät som ett barn, säkert i 5 minuter efter filmen var slut också. Detta var det absolut finaste jag har sett någonsin. Man verkligen ser hur mycker ni älskar varandra och wow herregud. Älskar er

 5. Grät så mycket att min sambo undra vad jag tittade på, ni två är magi! Så fint och se er kärlek till varann och era nära. Tack för ni delar med er ❤️

 6. men herregud, vad säger man? Förutom att jag grät från sekund 5 in i filmen, tills den var slut. Så himla fin <3

 7. Det känns ju som man var med, efter alla år att följa dig känns det ju som att vi är supernära. Så fint, grät mig igenom hela filmen. Tack för du delar med dig❤️❤️❤️
  Kanske ska börja dejta lite på riktigt nu kanske så man själv kan få ha en sån underbar helg😂😍

 8. Asså de är bland de vackraste jag sett!! Ni är så fina och er kärlek är fantastisk!!❤️

 9. Vilken dröm!! Bland det finaste jag sätt och Maja du STRÅLAR, så fantastiskt vacker!!!

 10. Vilken magisk film!!! Så mycket känslor. Ni är verkligen ett bevis på äkta kärlek❤️

 11. Herregud vilken vacker video, grät igenom hela. Man ser verkligen den genuina vackra kärleken mellan dig och Victor och jag är så glad för eran skull. Så otroligt fint ❤️

 12. Detta kan ha varit det finaste jag sett. Tårar och rysningar genom hela filmen, ni är ju så jävla fina!

 13. Tårögd! Så himla fint och så himla fint hur lyckliga ni är i varandras sällskap!

 14. Åhh vad härligt det var att titta på videon. Man blev så glad att se den. Ni ser så lyckliga ut och man blev så rörd och ska erkänna att det föll några tårar. All kärlek till er och hoppas att ni kommer få många härlig år tillsammans och njut av livet och eran kommande bebis 💕

 15. Alltså.. Er bröllopsvideo är det finaste jag någonsin sett, det kändes som att man var där med er, så rörd blev jag ❤ Det går inte att missa att kärleken mellan dig och Victor är magisk, helt underbart! Tack för att du delar med dig och att du släpper oss så nära inpå ditt liv, videon var SÅ värd att vänta på. Kram <3<3

 16. Ojojojojoj!!! Bland det finaste jag sett Maja <3 Herregud! Jag är kär i er kärlek, och hur jävla vacker är inte du kvinna? Som från en annan värld, helt otroligt! All lycka och kärlek till er i livet <3

 17. Den sista bilden från dansgolvet är typ den finaste capturen jag sett. Vilken video. Grattis <3

 18. Asså er bröllopsvideo är det finaste jag skådat, satt med tårar från början till slutet. Så mycket kärlek och glädje!! <3

 19. Så hiimla fiiin! Grät en skvätt och tänkte om mitt egna bröllop ens blir 1/5 del så fint så kommer jag vara tacksam! Vilken fin och ärlig kärlek ni har till varandra, er familj och vänner <3

 20. Åh Maja! Jag gråter när jag tittar på er bröllopsvideo, så fantastiskt mycket kärlek!

 21. Maja, den videon var så fin! Jag trodde inte jag skulle gråta men ack va fel jag hade! Ni är så fina tillsammans <3

 22. Storgråter!! (Kan bero lite på att jag är gravid i v41, haha!) Så otroligt fint och kärleken mellan er är helt fantastisk! Jag saknar ord, så otroligt vackert!

 23. Tårarna rinner nedför mina kinder. Så vackert och så mycket kärlek! 💞

 24. Hej Maja!
  Finaste bröllopsvideon jag har sett.
  Kan inte du snälla gör en youtube-video på hur du sminkar dig och vad du använder för produkter? <3
  Kram kram

 25. Så fantastiskt fin video! Grät genom hela videon. Vilket fantastiskt fint bröllop och vilka människor nu har runt omkring er❤️

 26. Wow!!!!! Tårarna sprutar, var tvungen att ta gråtpaus när du och din mamma gick in i kyrkan 😭. Tack för att du delade det här <3 Kärleken mellan er två är så äkta och går verkligen rakt in i hjärtat!!!!

 27. Men jag orkar inte, så fin film f4ån ert bröllop❤All kärlek lyser verkligen genom. Tack för att du delar med dig. Kram

 28. Så vackert! Grät från sekund ett. Gott nytt år till er, vilket år ni har framför er. 😍

 29. Vilken oerhört fin och kärleksfylld film! Ni är så himla fina och du Maja, du sprider så mycket glädje och kärlek kring dig. Hoppas du får en fantastisk vår ❤️

 30. Vilken otroligt fin och härlig video! Så mycket olika typer av känslor i en och samma film. Life goal!

 31. Herregud vilken magisk film, tårarna bara rann. Ni är så fina ihop!!!💖

 32. Finaste bröllopsvideon jag sett!! Så mycket kärlek!! Så fint att se alla nära och kära och kärleken mellan er alla! Wow!!

 33. Det här var det vackraste jag sett på länge. Vad fint att du delar med dig av detta till oss som följer dig. Tack för det. <3

 34. Alva Östlund Svara

  Det här är det finaste jag sett. Har sett den ca 57263 gånger, kan verkligen inte sluta kolla på den ❤️ Tårarna rinner lika mycket varje gång. Tack för att du/ni delar med er!

Skriv en komentar