Maja Nilsson Lindelöf

För ett år sedan hade Victor checkat in på hotell med laget och förberedelserna inför kvällens middag var i fullgång här hemma. Kontrasterna blir stora från förra året, jag skålade in det nya året med vodka och Victors bror med vänner på en hiphop-klubb någonstans i Manchester. I år firar jag och Victor ensamma, med hemmalagad middag och förmodligen monopol. Eller en film i sängen. Vi får se om vi ens orkar ordna en stor middag, en del av mig vill slänga ihop en snabb pasta och göra marängsviss till efterrätt. Det ska bli en mysig kväll med Victor, och skönt att slippa fira nyår i år. Eller det gör vi ju, fast på ett helt annorlunda sätt än vad vi är vana vid. Sista året som det bara är oss två också, känns fint, och stort. Och helt rätt att vi därför är ensamma. Jag blir lätt nostalgisk och det är jag idag.

Här är en bild från nyår 2016/2017. Åh så tiden går, så glad över mina magiska år med Victor.

Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR, jag hoppas ni alla får en magisk kväll oavsett om ni firar med klackskor och skumpa eller pyjamas och Prison Break. Nu kom precis Victor och det är dags att handla han mumlade någonting om toast skagen men det känns lite väl avancerat idag, är ju i mys-mode nu.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer

  1. TACK för att du räddat min ny års kväll. Planerna var andra men nu blev jag liggandes själv hemma i en tom lägenhet då jag imorgon flyttar och haft ångest och gråtit hela kvällen för jag känt mig så ensam.. Men så satt jag i hörlurar för att lyssna på musik o slippa att påminnas om nyårsfirandet och då hitta jag er podd. Har skrattat sen jag börja lyssna på den och kvällen kändes mycket lättare! Tusen tack och jag älskar att följa dig med alla kloka inlägg. Gott nytt år🎉❤️

  2. Hahah pyjamas och prison break!! Precis så firar jag och killen 😂 gott nytt år fina du <3

  3. Blev pyjamas i soffan framför bingolotto, eftersom influensan hittat hem till oss 🤒 men nog det mysigaste nyåret jag någonsin haft! Tack för 2018 Maja och gå 2019, du är grym!

  4. Blev en lugn kväll hemma med mannen <3 Toastskagen och marängsviss och film i soffan, perfekt för just detta nyår! Gott nytt år till er!

  5. Hej fina fina Maja! Först och främst är du helt fantastisk på alla sätt och vis, och en sån enorm inspiration, för mig främst för att du inte strävar efter att visa upp en perfekt fasad. Du har verkligen gjort att en tyngd lyfts och jag känner att jag både kan prata öppet och publicera exakt vad man vill och känner för och jag vill hellre visa alla en verklighet alla dagar i veckan! Jag tror inte du förstår hur stor betydelse du har för hela influencer industrin och jag hoppas du orkar fortsätta länge!! ❤️❤️❤️ Jag har en liten tokig fråga haha.. du vet det där see by chloe setet du bar för ett tag sedan? Jag har en tjejkompis som liksom jag älskar dig och hon fyller 25 om någon månad och har önskat sig det här setet! För att göra en lång historia kort så har hon varit med om en del och hon förtjänar det allra bästa ♥️ Hon har försökt få tag på det här setet då hon tänkte att hon skulle unna sig något nu kring jul, men det tok slut överallt! Jag skulle hemskt gärna vilja överraska henne och ha fått tag på detta och undrar om du antingen vet vart man kan få tag på det, eller om det finns någon möjlighet att du har tröttnat på dig och kan tänka sälja det…? Jag vet att det är en konstig fråga, men du kanske förstår ändå ♥️ Massa massa kramar!! Och grattis till lille bebisen, ni kommer bli otroliga föräldrar!!!!

  6. Gott nytt år till dig med snygging! Tänk vad du ska rocka detta år, och jag med! Tycker alla ska göra 2019 till sitt bästa någonsin <3

Skriv en komentar