Maja Nilsson Lindelöf

Jag tänkte att vi skulle göra en liten årsresumé. Lite sent påtänkt kanske, det är söndagmorgon den 30e december men Victor är iväg på match, jag sitter med morgonkaffet (nu har det hunnit blivit lunch men ändå) och tänkte varför inte. Kan vara mysigt.

Jag minns att jag för ett år sedan var så redo för ett nytt år. 2017 var inte mitt år när det kom till mitt välmående och jag längtade efter ett mer stabilt 2018. Blev otroligt ledsen och påverkad av människor som påstod att jag behövde vara lycklig, att jag hade allting jag kunde drömma om och att det var skrattretande hur jag kunde må dåligt efter att ha flyttat till England. Vi bodde i ett stort lyxigt hus och min pojkvän hade ett nyskrivet kontrakt med Manchester United. Att det betyder att man måste vara lycklig, minns att jag var så förvirrad. Kändes som om att det var fel på mig som inte bara var glad. Och minns att kombon av att känna sig deprimerad och även vänja sig vid riktigt rampljus genom Victor inte alls var bra. Tryggheten i Lissabon längtade jag till varje dag och hur livet var när vi levde där, vi var privata och levde ett väldigt vanligt liv.

Kommer ihåg hur det brände i magen när jag läste elaka kommentarer här inne och på andra forum. Hur varje artikel om Victor slog mig som en käftsmäll i ansiktet. Grät varje dag. Och var inte alls stark i mitt psyke. Tänkte att alla hade rätt. Att mitt mående inte var befogat. Idag är jag trygg, och stolt över, att jag insåg då, och inser även idag att lycka aldrig sitter i materiella ting oavsett vad folk säger till mig. Jag vet livets riktiga värde, och det är familj, vänner och kärlek. Och det gör mig glad, att jag är den typen av människan som förstår det. Och att man får må dåligt även om man sitter i ett stort hus. Man kan inte säga åt någon annan vad den får känna eller tycka. Din verklighet är din verklighet, och min är min. Genuin lycka handlar aldrig om pengar (sedan vet jag att vi är privilegierade och att en bra ekonomi ger en enorm trygghet, men det handlar inte om psykisk hohälsa).. Sen är det häftigt hur man som människa lär sig och anpassar sig, idag skulle jag aldrig ta åt mig av negativa åsikter vad en främling skriver till mig och jag har verkligen blivit van vid vårt nya offentliga liv. Blir sällan påverkad numera.

Så jag gick in i 2018 med ett tungt hjärta men det blev ett väldigt fint och stabilt år ändå på sätt och vis. Nu när året har gått så är det som sagt, med stor tacksamhet jag inser att jag verkligen trivs här i England. I vårt hus. I vårt liv. Jag har precis allting jag kan önska när det kommer till en trygg vardag med en underbar partner och fina starka relationer kring mig och det är någonting jag tar med mig in i 2018. Jag lämnar dåliga relationer bakom mig och blickar bara framåt. Har bokat in psykolog i mitten av januari och ser framemot det.

Det har varit lyckans år helt klart. Vi har gift oss och sedan blev vi gravida. Det har varit magiskt. Men med lyckan kommer också sorg, ibland, om inte alltid så går det hand i hand. Jag har känt mig väldigt sviken det här året och varit otroligt ledsen. Verkligen sörjt här hemma. Hulkat i Victors famn. Men det har även fått mig att ifrågasätta mig själv, rannsaka mig själv, vilket jag tror är viktigt ibland. Från sorgen tar jag med mig saker jag måste jobba på när det kommer till att vara en vän och partner, även dotter och familj. Vara mer närvarande. Svara i telefonen när det ringer även om jag känner mig för stressad för att egentligen svara. Men också inse att jag bara vill omringa mig med människor som också klarar av mig, väntar på mig, hjälper mig med mitt mående.

Och så tar jag med mig att man måste njuta av stunden. Av nuet. För allting kan hända när som helst och livet är verkligen för kort. En i min familj har blivit väldigt sjuk och det har fått mig att inse, hur klyschigt det än låter, att livet är för kort.

Jag ser framemot 2019. Året vi ska bli en familj. Året en av mina största drömmar slår in, jag blir mamma.

Nu slänger vi oss tillbaka till början av 2018!

Våra inbjudningar till bröllopet gick ut!

Jag fotades för Damernas Värld! Tyckte att det var så himla roligt att vara med i en tidning och fotas, få välja bland olika kläder och få sminket fixat.

Jag åkte till Spanien för att hälsa på familjen Dahlström Guidetti, Mason var ju på gång att anlända till världen så jag var där för att hjälpa till. Och hänga med min lilla älskling <3

Och jag såg ut såhär! Och fick på mig jeans :)))) Det var tider det.

Victor kom på besök! <3

<3!

Och inte kort därefter kom min lilla älskade gudson till världen. Kommer älska honom föralltid.

Och när februari kom åkte jag hem till England igen och lämnade den här lille älsklingen med sin lillebror <3


Det regnade! Typ varje dag!

Och jag försökte ordna upp hemmet med nya tallrikar och muggar! Gick helt okej ändå, älskar dom tallrikarna jag köpte.

Och jag köpte hem blommor. Nästan hela februari spenderades med vanlig vardag, fotboll, jobb, blommor, träning osv osv. Som en februari är helt enkelt.

Sen åkte jag hem till Stockholm för jobb!

Innan jag åkte till Västerås för att fira Vickan som fyllde 25 år <333 min älskade Vickan.

Och sen åkte jag hem igen, och mös med den här karln.

Sen kom mars och jag valde alliansringar! Bröllopet närmade sig <3

Sen åkte vi till PARIS lite spontant <3 En av våra bästa resor helt klart. Vi bara hånglade, drack vin och åt pasta. Levde life.

Invigde men gula kostym som sedan åkte på kanske 50 gånger under sommaren.

Efter Paris var vi hemma i typ någon dag innan det var dags för landslagssamling!

Och det betyder ju jobb för Majsan i Stockholm!

Väl tillbaka i England letades det nytt hus, HAHA undrar egentligen hur många hus vi har kollat på. Herregud.

Efter vardag i England fick vi ledigt några dagar och åkte till London! Oj så det dejtades denna månad. Att bebis inte blev till då är ett under (skojar).

Såhär såg jag ut!

Och det här är vad jag drack <333 rip.

Och månaden avslutades med Sam Smith! WOW mars var ju årets månad.

Det var mina tre första månader 2018 <3

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

 1. Vet inte om det är min dator, men de sista fem bilderna kommer inte upp. Kram!

 2. ALLTSÅ ÄLSKAR HUR DU SKRIVER!! Skrattar och gråter om vartannat 😂❤️

 3. Hej Maja! Kan inte du visa lite av den träning su gör nu när du är gravid?

 4. ÄLSKAR!!!! Så roligt inlägg, men samtidigt väldigt fint. Tack maja för att du är världens bästa förebild!!!

 5. Åh kul med årsresumé! Blir alltid på glatt humör när jag läser bloggen, din härliga energi smittar av sig!!🌟 Undrar var leopardklänningen och den gula kostymen kommer ifrån? Urläcker!! Kram <3

 6. Ah KUL inlagg!! Jag vet att du just har gjort en harvideo, men det skulle vara kul om du visade hur du gor dina lockar med (som pa bilden med den gula kostymen) PANG SNYGG dar!! Och alltid iof. Kram

 7. Hej Maja!
  Jag har en fråga som jag hoppas du vill svara på! Jag är själv gravid nu, väldigt tidigt men han börjat fundera på kub och nipt-test. Är det något ni valde att göra? Och hur i så fall resonerande ni?
  Stor tack för din blogg, älskar den och din och sannas podd 😘❤️

 8. Jag tycker så mycket om att läsa dina inlägg. Du berör verkligen på alla plan. Jag är mamma till två tonåringar och hela familjen älskar fotboll och det är på den vägen jag hittade din blogg. Jag önskar dig lycka till med din bebis och vet vilken lycka du har framför dig. Men även jobbiga perioder, var så säker🙂
  Tack för att du är du♥️

 9. Vill bara flika in och säga hur mycket jag uppskattar vad du skriver. Dina ord är som balsam för sjölen

  • Oj, råkade skicka iväg. Typiskt. Dina ord är så ärliga och balsam för själen. Fortsätt vara exakt den du är. Du gör skillnad. ALL lycka och ett Gott Nytt År till Er!

 10. Känner verkligen igen mig i dina känslor. Man kan ju bara må så som man själv mår! Och Själv mår jag bäst när alla andra mår bra. Om ngn i min närhet är sjuk påverkar det mig så jäkla mkt. Har växt upp med en bipolär förälder och ett bipolärt syskon så tror definitivt det har påverkat. Att alltid vara det där limmet som ska få andra att funka, jobbigt. Men till slut kom jag till insikt med att jag måste vara lycklig bara för min egen skull. För mig blev det uppenbart när jag fick barn. Mitt barn är nummer ett, inte alla andra i omgivningen.

Skriv en komentar