Maja Nilsson Lindelöf

Min röda fina klänning jag bar på julafton kommer ifrån Asos och ni hittar den här(adlink). Jag köpte ju den i en större storlek men funderar på att använda klart den nu när magen passar, sälja den och sen köpa en ny i min vanliga storlek till sommaren. Den är så snygg och tror att den hade varit magisk till bruna ben, boots och barnvagn i sommar. Älskar den här klänningen och fick väldigt mycket beröm. Tips!

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer

 1. Hej Maja!😍 Letat som en galning efter den bruna klänningen du hade i videon med mildas mat. Var verkligen super fin på dig, blev så inspirerad!! Kram & god fortsättning✨

 2. Kan inte du ge tips eller berätta hur Victor hantera din ångest . Min kille har hamnat i depression och gör allt i världen för att finnas där för han . Men ibland är det tungt att stå brevid och se sin kärlek må dåligt.

 3. Julia Törnqvist Svara

  FINASTE MAJA ❤️ Du är sååå snygg i denna klänningen, precis som i allt du bär 😍 Blev så glad när jag såg du länkat denna men kommer till bik bok och din fina randiga pyjamas, är det fel på min telefon? 🙈😅 KRAM ÄNGEL ❤️❤️❤️❤️

 4. Julia Törnqvist Svara

  MAJA 😍 länken leder till Bikbok vart finns klänningen??? Den är sååå vacker på dig! KRAM ❤️❤️❤️❤️

 5. Så snygg klänning, en grej bara. Om du planerar att amma…Är den smidig att knäppa upp eller måste du klä av dig typ helt naken? 😘

  Men vissa plagg är dock så snygga så man bara skiter i att man sitter där typ naken och ammar haha. Ser mig själv framför på Nyår förra året, täckt av filtar för att jag prompt ville ha icke amningsvänliga kläder, såååå värt det 😂😀

Skriv en komentar